tereskaa
Mamusie Marcowe '06
Asia21....mysle ze powinnas poczekac i sprobowac za jakis czas ....u mnie np tez tak było ze Patryk na odległosc jajko omijał ...żółtko tak samo ....nawet jezeli dodałam do czegos to nie wiem jakim sposobem ale je wyczuł .....minął jakis czas i ostatnio zrobiłam sobie własnie taka jajecznice na masełku .....a on sam podszedł i zaczął mi łyżke wyrywac ...i tym to sposobem zjadł tej jajecznicy wiecej niz jaEmcia a jakie jogurty podajesz malej?? ja jak narazie podaje owoce z jogurtem albo twarozkiem ze sloiczka.
co mozna zrobic zeby maluch zjadl jako probowalam juz w roznych postaciach w zupce , z maselkiem jajecznice ale nic nie chce przejsc , a moze poprostu selinci nie smakuje i powinnam sprobowac znowu za ok miesiac
kazde dziecko musi dorosnac do pewnych rzeczy indywidualnie .......no albo poprostu selinka nie bedzie lubiec jajka ......poczekaj ...nic na siłe ....czas pokaze o co tak naprawde chodzi twojej kruszynce;-) :-) ..a brak jajka na tym etapie w diecie chyba jej nie zaszkodzi;-) ;-)