reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

reklama
no wlasnie ja tez jesli nie zapomne to podaje chociaz slyszalam ze na piersi nie trzeba podawac a dotego np kaszki tez zawieraja wit d wiec w sumie nie wiem jak to jest kiedys mi lekarka powiedziala ze ogolnie lekarze przesadzaja z wit d ktora latwo przedawkowac i z tym sie nic nie zrobi tylko beda slady w kosciach tzn zatrzymanie wzrostu a jak jest za malo to mozna podac i nic zlego nie bedzie

od pani dr Kubalskiej, bardzo szanowanej specjalistki wiem ze nie wolno podawac wit. D3 wieczorem- poniewaz wtedy ona sie nie wchlania a odklada i to jest szkodliwe. Nalezy podawac rano, ewent. kolo poludnia, bo po podaniu dziecko ma sie ruszac, zeby te wit. dobrze przyswoic.

dziewczyny a jak wyglada dzienne "menu" waszych szkrabow? ile razy dziennie jedza, co i w jakich ilosciach??

ja jeszcze karmie piersia w nocy, ostatnio nawet po 5 razy i juz mnie to nocne karmienie meczy bo mala cos przy tym strasznie gryzie od jakiegos czasu (ma juz 7 zebow)

....nie wiedziałam, że nie wolno podawać wit d wieczorem nikt mi nie udzielił takiej informacji wcześniej - dobrze wiedzieć bo w sumie co za problem podać rano jak ma być lepiej . Ale troche mnie to zaniepokoiło bo ja zawsze dawałam Kubie wieczorem - ciekawe naprawde

reklama
Do góry