reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

Osinka - samodzielne jedzenie zawsze lepiej smakuje ;-) :-D

u nas jak Maks je biszkopcika to rozkrusza go w drobny mak a potem zbiera sobie kruszybki z bluzki i je zjada :-)

reklama
U nas od dawna hitem są gruszki albo jabłka z gruszką...Nie mówiąc już o tym, że nie mogę w spokoju zjeść przy Pati banana, bo ... muszę ją też karmić:cool2:

Kubas też uwielbia banany, a ostatnio z płatkami ryżowymi na wodzie. Wcina całą michę!

Za to zupki domowe dalej blee...
Cp do picia, to daję mu herbatkę, soki, albo wodę. Soki lubi nierozcieńczone

właśnie ugotowałam dla mojego Maksika ryż z marchewką i z jabłkiem - po zmiksowaniu kolor ma piękny - zobaczymy czy jutro mu zasmakuje:confused:

Ja Selince robie mus jablkowo - bananowy i podaje jako deser albo sniadanko z platakmi ryzowymi

Dzisiaj ugotowalam nowa zupke z kalafiorem groszkiem i fasolka szparagowa , ciekawe czy bedzie jutro smakowac :confused:

a czy któraś mamusia gotowała już rybkę?
:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
koga, ale szalejesz. Jak czytam co gotujesz dla Maksia to jestem pełana podziwu:-) .
Patrycja dzisiaj zjadła mi obiadek ze słoiczka, czyli jakoś się przemogła, tak więc teraz ja muszę się wziąść i zacząć gotować,może już zacznie mi jeść takie rzeczy:eek:

reklama
Do góry