reklama
Milla
Mamy marcowe 06
Buraczki po 12 miechu? . My juz dajemu od jakiegos czasu i jest spoko.Lekarz kazał nam wszystko ładować do zupy oprocz gorchu i fasoli. Buraki są tez dobre na anemie która ma Kuba. My nawet dajemu cale zoltko własnie ze wzgledu na anemie. Mięsko codziennie.
Milla
Mamy marcowe 06
Braiankowi apetyt się polepszyl :-) brawoBrian dzis zjadl 190ml papki
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
dziwczyny, kupiłam dziś frutapurę dla Agatki, wyczytałam, że dziecku z wielku 6-7 miesięcy powinno dawać się 2 słoiczki owoców dziennie
ile Wasze dzieci zjadają jedzenia słoiczkowego na raz???
ile Wasze dzieci zjadają jedzenia słoiczkowego na raz???
juana
Fanka BB :)
Kubas zjada słoiczek zupki albo jakiegoś dania i czasem od razu słoiczek jabłuszka i jeszcze sokiem zapija ok. 40 ml...
Dostałam taka ulotkę od naszej pani doktor, na której jest napisane, że maluch w wieku 7 m-cy może zjadać dziennie 200ml zupki, kisiel owocowy lub deserek, pić sok i mleko, mleko, mleko...
Dostałam taka ulotkę od naszej pani doktor, na której jest napisane, że maluch w wieku 7 m-cy może zjadać dziennie 200ml zupki, kisiel owocowy lub deserek, pić sok i mleko, mleko, mleko...
asioczek
Fan(ka)
Osinko Majka dziennie oprocz posilkow mlecznych zjada 2 posilki sloiczkowe pierwszy to obiadek - duzy sloiczek, i popoludniowa przekaska sloiczek owocow lub jakis deserek z owocami. Dodatkowo pol butelki soku rozcienczonego. Ale woli marchewkowy niz owocowy.
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
hmmmmmm
to moja Agata zjada najwyżej 4 łyżeczki jabłka + 2-3 łyżeczki suszonych śliwek, jak dam jej więcej, to ulewa...
kurcze, mało ta moja córka je
to moja Agata zjada najwyżej 4 łyżeczki jabłka + 2-3 łyżeczki suszonych śliwek, jak dam jej więcej, to ulewa...
kurcze, mało ta moja córka je
reklama
Podziel się: