reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

reklama
Iwosz, to tylko na dwa dni Ci to starczy czy na tydzień i dwa dni? Mam nadzieję, że raczej chodzi Ci o kolejny tydzień... :D
My ten Bebilon kupiliśmy w Geant.

A z tym NANem, skoro tak mówicie to będę uważać.

u nas po NAN bylo mega ulewanie, czest slysze ze to mlekko jest zle tolerowane przez niktore dzieci. ... my uzywamy bebiko nawet ladniej pachnie niz NAN :-)

Właśnie wróciłam z zakupów słoiczkowych. Kurcze, trzeba wyraźnie czytać co jest w składzie każdych zupek. Bo w jarzynowej, tylko nie pamiętam jakiej firmy :zawstydzona/y: oprócz warzyw, było mleko w proszku pełne :wściekła/y: I kurcze dziecko ze skazą białkową już tego nie powinno jeść. Na jutro mam zaplanowane podanie zupki z dyni a zapomniałam kupić :zawstydzona/y: :baffled:
Pozdrawiam

reklama
Dziewczyny ja mam taka gazete gdzie pisze wszytsko o dzieciach jakie postepy powinny robic i co jesc w kazdym miesiacu i nawet przepisy zupek wiec napisze w watku kucharskim:-)moze cos sie wam przyda.

Do góry