reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

no tak jablka tez juz mi moja kochana siostra zrobila same albo z bananem lub tez z dodatkiem brzoskwini czy sliwki, ale je chyba zostawie sobie na zime bo zima to ciezko o dobre swieze niepryskane owoce, a te jablka to z jablonki ktora rosnie w jej ogrodzie ani grama sztucznosci!!

reklama
Brian nie chce pic zadnych sokow nie wiem dlaczego??????
Ostatnio nawet probowlalam mu dac Bobofruta malinowo-jablkowego a on tylko krzywil sie i odwracal glowke ze nie chce.
Inne soczki tez nie podchodza nawet takie robione.

Maggusia, a jaka temperatura maja soki jak je podajesz, bo moj Lolo zachowywal sie podobnie na poczaktu i okazalo sie, ze wystarczylo troche podgrzac i juz wypijal, teraz juz takie o temp. pokojowej pije ale wczesniej musialy byc cieple i koniec - delikatesik - hihi

Iza podalam mu nie podgrzany ale on jest nawet odo takiego mleka przyzwyczajony nie podgrzanego(tu w Anglii tak podaja dzieciakom ale bardziej smakuje mu podgrzane wiadomo).
Jej dziekuje ci za pomysl sprobuje podgrzac.

Maggusia, daj znac czy zadzialalo :) pracowalam kiedys dwa lata jako nianka w Anglii, wiem tam dzieciaki sa calkowicie inaczej chowane niz nasze Tu, czasem bylam w ciezkim szoku (choc przyznam, ze na zle im to nie wychodzi ;) )

Izka o extra ze pracowalas tu jako niania hehe szkoda ze cie tu juz nie ma bo kiedys bedzie mi taka doswiadczona osobka potrzebna ;)
Ok dam znac czy podzialalo sprobuje na dniach dziekuje ci bardzo :)

reklama
U nas na topie są brokuły Antoś wprost przepada za nimi. A brokuły dobrze wpływają na kupki.

Kupiłam ostatnio Słiczek gerbera owoce z jogurtem ale dopiero od 6 miesiąca więc za kilka dni spróbujemy. :) :) :) :) :) :)

Do góry