reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

no tak jablka tez juz mi moja kochana siostra zrobila same albo z bananem lub tez z dodatkiem brzoskwini czy sliwki, ale je chyba zostawie sobie na zime bo zima to ciezko o dobre swieze niepryskane owoce, a te jablka to z jablonki ktora rosnie w jej ogrodzie ani grama sztucznosci!!

reklama
Brian nie chce pic zadnych sokow nie wiem dlaczego??????
Ostatnio nawet probowlalam mu dac Bobofruta malinowo-jablkowego a on tylko krzywil sie i odwracal glowke ze nie chce.
Inne soczki tez nie podchodza nawet takie robione.

Maggusia, a jaka temperatura maja soki jak je podajesz, bo moj Lolo zachowywal sie podobnie na poczaktu i okazalo sie, ze wystarczylo troche podgrzac i juz wypijal, teraz juz takie o temp. pokojowej pije ale wczesniej musialy byc cieple i koniec - delikatesik - hihi

Iza podalam mu nie podgrzany ale on jest nawet odo takiego mleka przyzwyczajony nie podgrzanego(tu w Anglii tak podaja dzieciakom ale bardziej smakuje mu podgrzane wiadomo).
Jej dziekuje ci za pomysl sprobuje podgrzac.

Maggusia, daj znac czy zadzialalo :) pracowalam kiedys dwa lata jako nianka w Anglii, wiem tam dzieciaki sa calkowicie inaczej chowane niz nasze Tu, czasem bylam w ciezkim szoku (choc przyznam, ze na zle im to nie wychodzi ;) )

Izka o extra ze pracowalas tu jako niania hehe szkoda ze cie tu juz nie ma bo kiedys bedzie mi taka doswiadczona osobka potrzebna ;)
Ok dam znac czy podzialalo sprobuje na dniach dziekuje ci bardzo :)

reklama
U nas na topie są brokuły Antoś wprost przepada za nimi. A brokuły dobrze wpływają na kupki.

Kupiłam ostatnio Słiczek gerbera owoce z jogurtem ale dopiero od 6 miesiąca więc za kilka dni spróbujemy. :) :) :) :) :) :)

Do góry