reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
czosnek wspomaga uklad immunologiczny,tylko oczywiscie niewiele go mozna dac dzieciaczka.A co do mrozenia to pediatra powiedziala ze to bardzo dobry pomysl.Wiele matek podobno gotuje wiecej zupki i tzyma tak bez niczego w lodowce:-(po kilku dniach niech lepiej sama to zjea nie maluchowi daje.
Vici swiete slowa!!! A czoch to naturalny antybiotyk!!Ja w ciazy i odpoczatku karmienia zjadalam go na glowki!!!!Uwielbiam zosnek a Franek jest do jego smaku przyzwyczajony.Tylko trzeba uwazac z iloscia bo zbyt wiele rozwala watrobe.Ja tak jedzac na glowki wlasnie se to zafundowalam:-( no coz ale moje obzarstwo nie zna umiaru......
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Widzę, że miłosników czosnku jest całkiem sporo. Ja też uwielbiam masło czosnkowe, wszelkie sosy z czochem, itp.....
Ostatnio na zakupach widziałam słoiczki dla niemowląt DrWitt. Mają deserki w dużych słoikach, ale nie wiem, czy są dobre Może któraś z Was już je testowała
Ostatnio na zakupach widziałam słoiczki dla niemowląt DrWitt. Mają deserki w dużych słoikach, ale nie wiem, czy są dobre Może któraś z Was już je testowała
pogubilam sie w tych sposobach wekowania, pasteryazowania i zamrazania ....
ja bardzo czesto zamrazam zupe jak widze ze za duzo ugotowalam - potem przynajmniej mam dla michala w razie potrzeby ale nie zamrazam zupy z miesem bo mi nie smakuje takie rozmrozone gotowane mieso ; ale surowe moze byc - mam zawsze pelen zamrazalnik roznego rodzaju swiezego miesa zamrozonego
ja bardzo czesto zamrazam zupe jak widze ze za duzo ugotowalam - potem przynajmniej mam dla michala w razie potrzeby ale nie zamrazam zupy z miesem bo mi nie smakuje takie rozmrozone gotowane mieso ; ale surowe moze byc - mam zawsze pelen zamrazalnik roznego rodzaju swiezego miesa zamrozonego
czarownica
Fanka BB :)
a ja mam takie pytanie: jesli ja daje Zosi od poczatku mleko Nan i innego nie dostawala i nie chce go zmieniac to czy na takim mleku moge robic kaszki i kleiki BoboVita?? bo tam pisze ze dodawac mleko Bebiko!! nie wiem czy szukac keszek na mleku Nan czy moge dawac takie?? co mowicie??
reklama
Podziel się: