Maja dostala banana z jabuszkiem i oczywiscie bardzo jej smakowalo dostala go w sobote. A dzis rano patrze i jakie czerwone plamki na brzuszku ((I nie wiem czy to po tym czy moze po kaszce na mleku z malinami. Zapomnialam sie i dalam jej dwie nowe rzeczy rownoczesnie ) od jutra sam cycek i zobaczymy czy zniknie.
reklama
woloszki taka nasza dola ze bardzo musimy uwazac co dajemy maluszkom - mam nadzieje ze szybko sie wyjasni
a ja po katastrofie kaszkowej w dzien dalam wieczorem malej marcheweczke ze sloiczka i jadla ze az sie uszy trzesly tylko nie wiem czy to zasluga smaku czy tez moze bajki w telewizji bo maly akurat ogladal ... mam nadzieje ze to pierwsze ... jutro chyba odpuszcze sobie kaszke i w to miejsce dam marcheweczke z cycem ...
a ja po katastrofie kaszkowej w dzien dalam wieczorem malej marcheweczke ze sloiczka i jadla ze az sie uszy trzesly tylko nie wiem czy to zasluga smaku czy tez moze bajki w telewizji bo maly akurat ogladal ... mam nadzieje ze to pierwsze ... jutro chyba odpuszcze sobie kaszke i w to miejsce dam marcheweczke z cycem ...
dziu czasem tak jest ze dzieciaczki maja ochote na cos innego.Sa dni kiedy maja gorszy apetyt.Napewno wszystko lada dzien wroci u was do normy.Ja jak Franek raz nie chcial obiadu to nie dalam mu. Na zastepstwo tez nie dostal cyca tylko poczekalam do podwieczorku.Wytrzymal spoko a kaszke wciagnal w 5 minut Widocznie taki mial dzien.Ale u nas z karmieniem to wogole super jest jak narazie.
buba tez sie zastanawialm czy jak mala nie chce kaszki to dawac jej cyca w zamian czy nie ? no i dalam bo wydawalo mi sie ze mala bedzie glodna ... w sumie to u nas takie problemy byly 4 razy na 10 dni ... zobaczymy jak to bedzie
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Ale trzeba też pamiętać, że dziecko może nie być głodne, a chce mu się pić. I tu u nas przydaje się cyc, bo mały raczej z butli nic nie wypije. Jak Idziu nie dajesz żadnych herbatek, czy soczków, to chyba powinnaś dać cyca.
zuzia w ciagu dnia mala dostaje czesto wode do popicia - rano robie buteleczke 125 ml i tak ja sobie pijemy przez caly dzien z kubeczka niekapka aventu - tak wiec mala dostaje picie - nie wiem czy to duzo czy malo - ale nie zauwazam zeby wiecej potrzebowala - no a poza tym dostaje przeciez cyca
podczas jedzenia kaszki zawsze mam picie pod reka i podaje malej w chwili zwatpienia - ta wypija kilka lykow i ma dosc
podczas jedzenia kaszki zawsze mam picie pod reka i podaje malej w chwili zwatpienia - ta wypija kilka lykow i ma dosc
reklama
Podziel się: