reklama
Inguch wczoraj wpadł na świetny pomysł, co zrobić z bułą. Mama jej dała jak zwykle suchą kajzerkę (bo chciała) a Ingunia, kochana wnusia, zaczęła wydłubywać okruchy ze środka i "siać" po całym mieszkaniu.
Do tej pory robiła tak, jak chciała nakarmić psa (chociaż jej tłumaczyłam, że tak się karmi ptaszki a nie psy) ale tym razem psa nie było
I, skubana, nie chciała oddać buły, bo przecież taką fajną zabawę sobie znalazła:-)
Do tej pory robiła tak, jak chciała nakarmić psa (chociaż jej tłumaczyłam, że tak się karmi ptaszki a nie psy) ale tym razem psa nie było
I, skubana, nie chciała oddać buły, bo przecież taką fajną zabawę sobie znalazła:-)
Rybcia_21
Fanka BB :)
Asiun moja Dominika taką zabawę zrobiła sobie w sobotę tuż po tym jak jak odkurzyłam mieszkanie.Chyba po to mi zrobiła aby miała więcej zajęcia
Jagoda jeszcze lubi wetrzeć te okruchy w dywan lub kanapę
Morowa zabawa
Wczoraj dałam Jagodzie pierwszy raz ananasa. Dopiero teraz, bo na sam zapach ananasa robi mi się niedobrze - fuuuj!
Chyba też jej nie bardzo smakuje
Morowa zabawa
Wczoraj dałam Jagodzie pierwszy raz ananasa. Dopiero teraz, bo na sam zapach ananasa robi mi się niedobrze - fuuuj!
Chyba też jej nie bardzo smakuje
Rybcia_21
Widać ze nie każdemu dziecku wszystkie owoce smakują
Dominika się zajada ananasem jak szalona i to obojętnie czy świeżym czy z puszki
Ona totalnie wszystkie owoce wcina jak szalona.
Dominika się zajada ananasem jak szalona i to obojętnie czy świeżym czy z puszki
Ona totalnie wszystkie owoce wcina jak szalona.
No co ty ja trafilam chyba jednak na taka co jest dobrze zrobiona. Dam ci namiar gdzie mozna taka dostac i to za darmo hehehehehebo na odwrót robią te łyżki i tyle ;-)
Rybcia_21
No co ty ja trafilam chyba jednak na taka co jest dobrze zrobiona. Dam ci namiar gdzie mozna taka dostac i to za darmo hehehehehe
woloszki to ja też poproszę o te namiary bo Dominika też ma chyba tą na odwrót zrobioną łyżeczkę
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Victor wczoraj wyczaił jak się je łyżką,fakt że jadł długo ale trzymał tak jak powinien i zupka(gęsty żurek) zniknął w mgnieniu oka(no trochę wolniej ale bez pomocy)
Rybcia_21
Brawo dla Victorka
Super jak wie że jak się trzyma łyżkę do jedzenia zupki
Super jak wie że jak się trzyma łyżkę do jedzenia zupki
reklama
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Podbijam...
Mamy problem, Olo się zbuntował... Nie chce jeść mleka ani kaszki. Nie mam pomyslu na śniadania i kolacje... Pomóżcie, moze macie jakieś pomysły.
Tylko, ze problem polega na tym, że mały nie ma jeszcze wszystkich trzonowców i np. kanapek jeszcze nie je. Chlebek ciamka suchy, ale żeby był jego fanem to nie powiem... Prędzej bułki. Nie jest chętny do serków niesłodkich - mój błąd... Je jajecznicę na parze, paróweczki, szynkę drobno pokrojoną, naturalny jogurt, Sinlac a jutro spróbuję jeszcze kupić kaszkę "8 zbóż"- jest w kolorze sinlacu, więc nie będzie buntu jak na kaszkę.
Może macie jakieś pomysły, przepisy, podpowiedzi?
Mamy problem, Olo się zbuntował... Nie chce jeść mleka ani kaszki. Nie mam pomyslu na śniadania i kolacje... Pomóżcie, moze macie jakieś pomysły.
Tylko, ze problem polega na tym, że mały nie ma jeszcze wszystkich trzonowców i np. kanapek jeszcze nie je. Chlebek ciamka suchy, ale żeby był jego fanem to nie powiem... Prędzej bułki. Nie jest chętny do serków niesłodkich - mój błąd... Je jajecznicę na parze, paróweczki, szynkę drobno pokrojoną, naturalny jogurt, Sinlac a jutro spróbuję jeszcze kupić kaszkę "8 zbóż"- jest w kolorze sinlacu, więc nie będzie buntu jak na kaszkę.
Może macie jakieś pomysły, przepisy, podpowiedzi?
Podziel się: