reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzamy nowe pokarmy

reklama
jeśli tylko gotują i ja nie muszę tego robić (po pracy), to mi to pasuje :)
No ale w weekendy to ja gotuje lepiej :D

Kolejny test wód do picia

1 miejsce - Vita – bardzo dobra (4,93 pkt.)
2 miejsce - Jurajska i Muszynianka – bardzo dobra (4,89 pkt.)
3 miejsce - Bio Active Aqua – bardzo dobra (4,88 pkt.)
4 miejsce - Cisowianka – bardzo dobra (4,85 pkt.)
5 miejsce - Staropolanka 2000 – bardzo dobra (4,70 pkt.)
6 miejsce - Arctic – bardzo dobra (4,65 pkt.)
7 miejsce - Kinga Pienińska – bardzo dobra (4,64 pkt.)
8 miejsce - Kazimierska – dobra (4,29 pkt.)
9 miejsce - Kryniczanka – dobra (3,75 pkt.)
10 miejsce - Piwniczanka – ZDYSKWALIFIKOWANA (2,10 pkt.)

http://www.dobrytato.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=77&Itemid=53

tylko nie wiem, co z tym żywcem i czemu poza rankingiem jest.

I podobno wchodzi nowa woda dla dzieci - gerbera. I podobno nie trzeba jej gotować.

W zeszla niedziele w dziendobry tvn byl test wod mineralnych smakowych niegazowanych i najlepsza jest cisowianka, a zywiec daleko z tylu. MOje dzieciaki pija zywca a cisowianke smakowa niegazowana to nigdzie nie moge dorwac :-(
Ostatnio tez widzialam wode z tymbarku.

też widziałam ten zestaw. Jest już na rynku woda z gerberka i jest strasznie fajna, nie trzeba jej gotować. maluchom podaje i nic się nie działo! a najlepiej mi się sprawdza na spacerach, gdy jest cieplutko, dzieciaki popijaja sobie wtedy wode, gdy skończa napoje które wezmę ze soba na wyjście. 0,5 l kosztuje ok 1,77 a litr 2,50 ... więc bardziej się opłaca tą większą butelkę. Polecam.

sama bym dawała, gdyby nie to, że w Ośw. woda pierońsko twarda jest.
A u rodziców przez jakiś czas po kąpieli jej wychodziło uczulenie, więc do picia na razie nie dostanie
I tak jedziemy na butelkowych.

reklama
Do góry