reklama
Dziewczyny mam totalnego doła, przez 2 dni Karolinka ładnie jadła, przed wczoraj kaszkę, wczoraj jabłuszko (o 12) i kaszkę (przed spaniem) a dziś jabłka nie chciała i strasznie się krzywiła, aż ją otrzepało, zrobiłam chyba bład bo stwierdziłam że może jabłko z marchewką będzie słodsze a to dopiero nie dobre i tego też nie chciała, kaszki też nie chciała (była na wodzie), w ogóle nie było mowy żeby coś zjadła. Płakała strasznie, nie wiedziałam co robić. Cyca jej dałam też płacz, mówie może mam mało mleka, więc rozrobiłam sztuczne (miałam taką próbkę- jedną porcję NAN) dalej ryk, rozrobiłam kaszkę na tym mleku - dalej ryk. W końcu dałam ją do łóżeczka i zasnęła. Tak jakby nie była glodna, ale po dłuższym zastanowieniu doszłam do wniosku że to chyba ząbki. Bolą ją dziąsła i dlatego płakała i nie chciała jeść, wcześniej przed próbą dania jej kaszki dałam jej nurofen dla dzieci (bo marudna jest dziś cały dzień) i może potem zadziałało że zasnęła. JAK MYŚLICIE TO PRZEZ ZĄBKI NIE CHCE JEŚĆ???
A było tak fajnie
A było tak fajnie
Magdaleona
Fanka BB :)
Hmmm skoro niczego nie chciała jeść to może faktycznie ząbki...
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Iza - może mała miała zły dzień, albo była bardzo zmęczona.Co do ząbków to sprawdź palcem, czy ma opuchnięte dziąsła. I napisz koniecznie, czy dziś już wszystko jest po staremu.
Ja wczoraj mojemu starłam jabłko, dodałam glukozy i zjadł całą porcję (prawie pół dosyć dużego jabłka) - nie wiem, czy to dużo, czy mało ??? Jadł chętniej niż jabłka ze słoika. Dziś wrócimy do kaszki z malinami i zobaczymy, co się będzie działo.
Ja wczoraj mojemu starłam jabłko, dodałam glukozy i zjadł całą porcję (prawie pół dosyć dużego jabłka) - nie wiem, czy to dużo, czy mało ??? Jadł chętniej niż jabłka ze słoika. Dziś wrócimy do kaszki z malinami i zobaczymy, co się będzie działo.
papajka
Iza1 tak czasami jest nie martw się, to przecież mały człowieczek, jednego dnia coś lubi drugiego nie. Ty też nie zawsze masz ochotę na jabłka z marchewką (o ile czasami masz) ;D ;D ;D a Mały to musi jesć... na pewno wszystko bedzie dobrze a jak nasze dzieci zaczną jeść coraz bardziej urozmaicony pokarm, to bedzie łatwiej , bo zawsze można dać coś totalnie innego
Pola też tak czasami ma, wtedy zasypia wyczerpana i my też
Pola też tak czasami ma, wtedy zasypia wyczerpana i my też
Rybcia_21
Iza1 może faktycznie Karolince wychodzą nowe ząbki i dlatego nie chciała Ci wczoraj jeść.
A ja Dominisi zaczełam podawać kaszke mleczno ryżową na wodzie o smaku malinowym bardzo jej smakuje bo zwykłą już jadła.Teraz czas na inny smak.Jabłuszka z marchewką ze słoiczka nie lubi pluje dalej niż widzi.A soczek marchwiowo-jabłkowy pije to dziwne.
A ja Dominisi zaczełam podawać kaszke mleczno ryżową na wodzie o smaku malinowym bardzo jej smakuje bo zwykłą już jadła.Teraz czas na inny smak.Jabłuszka z marchewką ze słoiczka nie lubi pluje dalej niż widzi.A soczek marchwiowo-jabłkowy pije to dziwne.
reklama
papajka
dobreeee hahahaha:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:Rybcia_21 pisze:[pluje dalej niż widzi
Podziel się: