reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
Ineczko ja do pracy na razie nie chodzę to nie narzekam na pobudki nocne,,, ale fajnie by było przespać cała noc,,, oj fajne to musi być:):):)

kingaz76 ja kilka dni przed skończeniem 5 miesięcy zaczełam dokarmianie Marcela :)
je już ze smakiem marchewke , jabłuszko , deserki i pierwsze zupki
ale nadal budzi się w nocy co około 3 godziny na papu ::)
już zapomniałam co to przespać całą noc ;D

też chciałam wytzrymać do 6 miesiąca
ale widzę że Marcel jest zachwycony nowym jedzonkiem
jezeli Julek nie ma żadnych uczuleń
możesz po troszku próbować
Ineczka to już niedługo będziecie smakowac nowe dania???

no a my mamy uczulenia :(
i roznie moze byc z tymi daniami

Kinga
o 12 to jakby wieczorem ;D bo ja jeszcze nie spie
a o 6 to dla niektorych juz rano, wiec rachunek jest prosty, ze karmicie sie raz w nocy :D

Ineczka pisze:
tak, ja jeszcze karmie tylko piersia
mala dobrze mi przybiera, w dzien je co 2-3 godzinki a w nocy budzi sie raz na papu
ale ja tez miewam zalamki jak czytam o wprowadzanych marcheweczkach ;D
jednak poczekam do skonczenia 6 miesiaca jesli juz tyle wytrzymalam ;D

to nie wchodź na te wątki -
normalnie masochistka jesteś ;D

U nas teraz najlepszy deserek to mus jabłka z bananem. ;D
Za to dania mięsne nie bardzo małej smakują :D

kingaz76 pisze:
Ineczkoja tez wytrzymam w takim razie,,, ale Julek to je w nocy o 12tej
3 i 6-7mej,,, tez przybiera na wadze elegancko
o jak fajnie ze nie tylko ja tak co nocka wstaje ;D ;D ;D ;D ;D u nas schemat prawie taki sam a dzis to była 12, 2 i 4 i potem 6.30 przegiecie chyba :p mimo iz mała na noc wypija mleko Bebiko gryczano-ryżowe i juz bylo nawet kilka takich nocek ze przespał 6 godzin ale od 2 dni znowu budzonko co 2-3 godzinki w nocy

reklama
Do góry