reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
nie dałam szpinaku :(

tam jest śmietana i mleko :p

tata Paris nie przeczytał jak kupował ::)
ale mnie kusiło, żeby jej dać ::)

Nicolas dzisiaj zjadl swoj pierwszy obiadek z mieskiem -warzywa z kurczakiem- troche na poczatku sie krzywil ale chyba mu smakowalo bo zjadl caly sloiczek :)

Łuki dostał dzisiaj Danonka, tego podwójny smak Waniliowy i owoce leśne. Kubeczek ma 80 ml a Łuki zjadł ze smakiem tak około 60 ml. Jutro bedą pewnie efekty... albo i nie ;)

my jutro zamierzamy spróbować gruszek hipp.
moja mała księżniczka nie lubi soków hipp, marchewkę też średnio. wszystko bobovity je bez problemu.

dziewczyny czy jeszcze któraś z Was karmi tylko piersią tak jak ja swojego Julka,,,, już sama nie wiem czy to dobrze, nic mu nie podaję więcej,,, bo słyszałam ze do 6 miesiąca tak można,,, ale trochę mi żal jak Wasze maleństwa jedzą marchewki jabłuszka ,,, a mój tylko mleko i mleko ;) - nie wiem czy się wyłamywać czy nie?!

Kinga można, obserwuj tylko małego czy mu wystarcza samo mleczko

widzę, że Julek ma 5 mies i 4 dni, ja dałam Majce jak skończyła 5 miesięcy marchewkę, ale Ineczka chyba jeszcze karmi tylko piersią

reklama
tak, ja jeszcze karmie tylko piersia
mala dobrze mi przybiera, w dzien je co 2-3 godzinki a w nocy budzi sie raz na papu
ale ja tez miewam zalamki jak czytam o wprowadzanych marcheweczkach ;D
jednak poczekam do skonczenia 6 miesiaca jesli juz tyle wytrzymalam ;D

Do góry