reklama
Wiesz gabi22 ze ja tez mialam obawy przed gruszka ale stwierdzilam ze chyba producent wie co robi piszac ze ta gruszeczka z jabluszkiem juz od 4 miesiaca. Czytalam tez ze ta odmiana gruszki jest dla dzdziaczkow bezpieczna. Maly wcinal az mu sie uszy trzasly ;D a mamusia wylizala talerzyk bo rzeczywiscie pyszna ta gruszeczka ;D
Wieksze watpliwosci mam przed podaniem marchewki z kukurydza bo taki zestaw znalazlam ale moze jutro sprobuje.
Wieksze watpliwosci mam przed podaniem marchewki z kukurydza bo taki zestaw znalazlam ale moze jutro sprobuje.
anineczka
królowa mrówek :P
A u nas mniam mniam ;DWinia pisze:U nas kaszka malinowa była ble![]()
![]()
![]()
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
MY JESZCZE MALINOWEJ NIE PRÓBOWALISMY
anineczka pisze:A u nas mniam mniam ;DWinia pisze:U nas kaszka malinowa była ble![]()
![]()
![]()
u nas tez mnia mniam
edyta27
O&M
gabi22 pisze:Mikołajowi tez bardzo smakuje jabłuszko i soczek jabłkowy. Lubi tez bardzo zupke jazynową.
KINGUSIA a jak dawałaś swojemu małemu jabłka z guszka to nic mu potych gruszkach nie było?
Bo ja się jeszcze boje dawać mu gruszek i zastanawiam sie jeszcze nad kaszką z bananami.
My dajemy Maćkowi kaszkę bananową Bobovity i bardzo mu smakuje.
M
Melanie
Gość
Izis myslę, że jak sobie ściągniesz 60 ml zrobisz kaszkę, to będzie ok -bo jak więcej, to szkoda będzie wylać, jesli Kubełkowi nie przypasi :
My daliśmy dzisiaj pierwszy raz soczek jabłkowy ale sama nie wiem czemu, bo miałam najpierw dawać warzywka :

Mam pytanie techniczne
Daję Parisie marchewkę - jaka pora dnia jest najlepsza na taki posiłek??
bo do tej pory dostała 3 razy po 3 łyżeczki a jutro chciałabym jej dać juz z poł słoiczka :
i jeszcze jedno pytanie
kiedy dajecie soczek? - chodzi mi o pore dnia (nocy)
no i może jeszcze jedno ;D
mieszacie soczek z wodą? Za pierwszym razem mieszaliście czy dawałyście sam sok ?? i ile ml ??
oj to mi sie namnożyło tych pytań ;D
My daliśmy dzisiaj pierwszy raz soczek jabłkowy ale sama nie wiem czemu, bo miałam najpierw dawać warzywka :
Mam pytanie techniczne
Daję Parisie marchewkę - jaka pora dnia jest najlepsza na taki posiłek??
bo do tej pory dostała 3 razy po 3 łyżeczki a jutro chciałabym jej dać juz z poł słoiczka :
i jeszcze jedno pytanie
kiedy dajecie soczek? - chodzi mi o pore dnia (nocy)
no i może jeszcze jedno ;D
mieszacie soczek z wodą? Za pierwszym razem mieszaliście czy dawałyście sam sok ?? i ile ml ??
oj to mi sie namnożyło tych pytań ;D
reklama
to ja odpowiem:
Jeśli to ma być marchewka w postaci obiadku, to ja daję obiadek około 12 lub 13, zalezy o której było sniadanko. Jesli to ma byc marchcewka w postaci deserku to tak jako deserek około 14 lub 15 po posiłku obiadkowym czyli po południu.
Soczek możesz dawac o różnych porach, np zamiast herbatki. Pierwszy raz lepiej dac przed południem.
Ja soczków nie rozcieńczam, no bo dakję soczki dla niemowląt. Łukasz pierwszy soczek dostał jabłuszko około 50 ml a drugi marchewke przecierową i wypił całą buteleczkę soczku Hippa. Nie ograniczałam mu ilości, pił tyle ile chciał
Jeszcze jakies pytania????
Jeśli to ma być marchewka w postaci obiadku, to ja daję obiadek około 12 lub 13, zalezy o której było sniadanko. Jesli to ma byc marchcewka w postaci deserku to tak jako deserek około 14 lub 15 po posiłku obiadkowym czyli po południu.
Soczek możesz dawac o różnych porach, np zamiast herbatki. Pierwszy raz lepiej dac przed południem.
Ja soczków nie rozcieńczam, no bo dakję soczki dla niemowląt. Łukasz pierwszy soczek dostał jabłuszko około 50 ml a drugi marchewke przecierową i wypił całą buteleczkę soczku Hippa. Nie ograniczałam mu ilości, pił tyle ile chciał
Jeszcze jakies pytania????
Podziel się: