reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

My juz od tygodnia mamy pampersy 4 trójki już mi sie małe wydawały , a w czwórkach przynakmniej mieszczą sie mega kupki.

Jabłuszko i sok jabłkowy w każdej postaci jest bleee a marchewkowa najlepsza na świecie

reklama
koreczek słodziłam!! nawet posłodzone jest ble, chyba musiałabym pół paczki glukozy dodac zeby ten mój słodki pamper to zjadł

Rozalunia jabłko uwielbia i marchewkę z jabłkiem też i jak mamusia lubi wszystko co nie jest słodkie.
chyba już o tym pisałam, że po tym ochydnym nutramigenie każdy nowy smak jest o niebo lepszy, więc wszystko jej smakuje i pięknie je.
dowód zaraz będzie w galerii :)

Ja z moją mała muszę walczyć aby ona cokolwiek chciała pić. Z butli akceptuje tylko mleko. Z łyżeczki wypije mi kilka ale pote, pluje. Dzisiaj jak była mocno senna podałam jej 70 soku jabłkowego i wszysto wypiła. Jednak nie usnęła już ;D ;D Dostała powera ;D

Rozalka kaszki jeszcze nie je, ale dodaję jej troszke kleiku do mleka chciałam napisac, ale przecież ten syfiasty nutramigen to nie mleko i je 5x150ml czasem troszkę więcej. herbatki też lubi, i wypija ok 100ml(ale nie na raz) najbardziej smakuje jej rumiankowa.

reklama
a Majka nosi pampersy 2... kupiłam 3 ale za duże jeszcze :-[

wtrząchnęła dziś słoik marchewki, uszy jej się trzęsły ze szczęścia!

mam pytanie dziewczyny - wychodzę dzis na 3 godziny a pokarmu od wczoraj wydoiłam 30 ml, niech to szlag! no i chcę kupić jakieś mleko sztuczne, żeby było awaryjnie, mam próbkę bebiko 2 i dziś musi być dobre... które będzie dobre dla Majki?
a wogóle to poszłam do apteki i nie chcieli mi bez recepty dać, o co chodzi? musze w markecie kupić :mad: :mad: :mad:

Do góry