reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
aniulka a posłodziłaś jabuszko glukoza bo nie muwie o soczku bo dla mnie tez be
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
hehehehehe lepiej niee
Rozalunia jabłko uwielbia i marchewkę z jabłkiem też i jak mamusia lubi wszystko co nie jest słodkie.
chyba już o tym pisałam, że po tym ochydnym nutramigenie każdy nowy smak jest o niebo lepszy, więc wszystko jej smakuje i pięknie je.
dowód zaraz będzie w galerii
chyba już o tym pisałam, że po tym ochydnym nutramigenie każdy nowy smak jest o niebo lepszy, więc wszystko jej smakuje i pięknie je.
dowód zaraz będzie w galerii
Ja z moją mała muszę walczyć aby ona cokolwiek chciała pić. Z butli akceptuje tylko mleko. Z łyżeczki wypije mi kilka ale pote, pluje. Dzisiaj jak była mocno senna podałam jej 70 soku jabłkowego i wszysto wypiła. Jednak nie usnęła już ;D ;D Dostała powera ;D
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
hehehehe
Rozalka kaszki jeszcze nie je, ale dodaję jej troszke kleiku do mleka chciałam napisac, ale przecież ten syfiasty nutramigen to nie mleko i je 5x150ml czasem troszkę więcej. herbatki też lubi, i wypija ok 100ml(ale nie na raz) najbardziej smakuje jej rumiankowa.
reklama
a Majka nosi pampersy 2... kupiłam 3 ale za duże jeszcze :-[
wtrząchnęła dziś słoik marchewki, uszy jej się trzęsły ze szczęścia!
mam pytanie dziewczyny - wychodzę dzis na 3 godziny a pokarmu od wczoraj wydoiłam 30 ml, niech to szlag! no i chcę kupić jakieś mleko sztuczne, żeby było awaryjnie, mam próbkę bebiko 2 i dziś musi być dobre... które będzie dobre dla Majki?
a wogóle to poszłam do apteki i nie chcieli mi bez recepty dać, o co chodzi? musze w markecie kupić

wtrząchnęła dziś słoik marchewki, uszy jej się trzęsły ze szczęścia!
mam pytanie dziewczyny - wychodzę dzis na 3 godziny a pokarmu od wczoraj wydoiłam 30 ml, niech to szlag! no i chcę kupić jakieś mleko sztuczne, żeby było awaryjnie, mam próbkę bebiko 2 i dziś musi być dobre... które będzie dobre dla Majki?
a wogóle to poszłam do apteki i nie chcieli mi bez recepty dać, o co chodzi? musze w markecie kupić
Podziel się: