reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

MOja myszka nie chce od czasu doc zasu mleczka pić to potemna sposób muszę ja brać i jakos się udaje ale jak byliśmy na mazurach to mycha skosztowała malin jadła az uszka jeje sie trząsły :laugh: ;)

reklama
Jak do tej pory nie interesowalam sie tym wogole ale ostatnio moja krolewna jakby non stop byla glodna..tak strasznie sie drze jak np ja cos jem....wiec chyba warto to zakupic i sprobowac...No nic zobaczymy....

Joanna MK pisze:
Jak do tej pory nie interesowalam sie tym wogole ale ostatnio moja krolewna jakby non stop byla glodna..tak strasznie sie drze jak np ja cos jem....wiec chyba warto to zakupic i sprobowac...No nic zobaczymy....

Nutramigen kupisz aptece. Jak zalatwisz recepte od lekarza to zaplacisz za puszke ok 13zl, bez recepty ok 26.

dzieki..sprobujemy....

Jula dostala znowu na pleckach cala mase malutkich krosteczek-nie potowki zobaczymy jak bedzie do jutra...to pewnie po tym przekletym kurczaku...musimy wrocic znow do indyka.Okropnie sie drapie po glowie...i znow clemastin ...

Gosiczka pisze:
A Kuba ostatnio je znowu tylko papki. Tak ladnie juz jadl makaron, pieczywo i inne, a teraz jak ttylko cos sie niedokladnie zmiksuje to zaraz sie dlawi albo wymiotuje.
od kilku dni daje Milence np. duzy kawaleczek kalafiorka i jak sobie dogryzie to potem ziemniaczka, marcheweczki i tak w kolko, az odmowi wspolpracy ;)
wtedy reszte warzywek rozdrabniam i podaje w zupce papkowej
i musze dodac jarzynowki ze sloiczka, np. marchwianki albo jarzynowke z jakims mieskiem, bo inaczej nie zje ::)

Łukasz nie może kalafiora. Brokuł chyba tez nie. ma po nich okropne wzdęcia i boli go brzuszek, zwłaszcza zdarza się to kiedy nocuje u mojej mamy.... Chyba tamtejsza woda mu nie słuzy( w której gotuje się warzywka)

Dzis rano Maja tez pila kaszke z bebilonem, kupke zrobila normalna, zero wysypki ;D ;D ;D
Jak do pon jej nic nie zaszkodzi i nie wysypie to znaczy ze skaza poszla precz ;D ;D ;D ::) ::) ::)

reklama
To super..dobrze by bylo zeby skaza zniknela i sie wiecej nie pojawila.

U nas cale plecki wysypane i troszke policzki...wiec znow musze dochodzic co i jak..ale to zapewne kurczak..odstawiamy..beeee....

Kupilam dzisiaj kaszke humany jablkowa...jest bezmleczna i bezglutenowa i dodac mozna normalnie tylko wode i pyszna jest podobno...zobaczymy.

Do góry