reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

kinek pisze:
Martusia twoja Sandra pije z niekapka. Czy długo się uczyła. Ja próbuję Hance podawać z niego wodę ale ona zamiast ciągnąć gryzie dziubek albo śmieje się mysląc, że to nowa zabawa. Może masz jakieś rady, żeby szybciej złapała o co chodzi.
U nas jest dokładnie tak samo :). Ale Robertowi nie daję pić ze smoczka tylo z miękkiego ustnika. Mam nadzieję, że w końcu zaskoczy, że z niekapka też można pociągnąć :)

reklama
Maciek ostatnio dostał deserek chyba gerbera owoce egzotyczne i strasznie go wysypało. Dziś ma całą szyję w krostach, nie wiem - może to po tym deserku, tam były cytrusy... ::)
zresztą on wiecznie jest wysypany...

wiecie co a ja ostatnio byłam na wizycie w poradni patologi noworodków z Darunia i jak powiedziałam ze mała je trukawy i inne dobre rzeczy to pani doktor powiedziała ze juz mnie lepoiej nie pyta cio jej daje bo bede musiala ja odwiedzac co tydzien hihihi

ztym że co dam Daruni to jej nic nie ma wiec niczym sie nie martwie

Dawid dolaczyl wczoraj do grona malych smakoszy truskawek :) Zjadl 3 sztuki :) Smakowaly... Na razie zadnej krostki, zadnej plamki, nic.. I niech tak pozostanie! :)
W ogole od 2 dni nie ma zadnych zmian na skorze - coz za piekny widok ;D Moze faktycznie Nutramigen pomogl... Co prawda daje mu jeszcze pol na pol z Bebilonem Pepti, zeby dziecko szoku nie doznalo. ;) Jak zrobilam kaszke na samym Nutramigenie to mi "slicznie" podziekowal... ;D ::)

a powiedzcie mi kochane czy dawałyscie już młoda kapustke gotowana??? Mam dzisiaj na obiad i tak sie zastanawiam czy moge dac Łukaszowi czy za wczesnie??

My też mamy kapustkę ale chyba mu nie dam ...może troszkę na spróbowanie :) Poza tym staram się powoli wszystko wprowadzać, dziś np dostał bułkę słodką :)

Ja dałam... ale tylko odrobinkę. Łukasz i tak za bardzo dzisiejszym obiadem nie był zainteresowany. Malutko zjadł, więc raczej nic mu nie będzie

Maks już kapuste jadł z miesiąc temu
a wczoraj kazali mu w szpitalu dać zupy mlecznej!!
wylałam to *****

przebiedził się biedaczek 3 dni na jogurtach, przed chwilą wszamał batonika, bo mi go tak żal było

reklama
Do góry