reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
tunia pisze:
Rozulcia, znowu ma całą buziulkę w kropki.
i nie mam pojęcia dlaczego.
jedzenie to samo, kosmetyki te same, proszek do prania ten sam.
zupki je normalne i z serii dla alergików bobovity z króliczkiem.
nie wiem jedyne co nowe to herbatka jabłkowa z melisą hipp, którą wypiła dwa dni po 30ml.
podejrzewałam słońce, ale bez słońca też kropy.

Tunia pocieszę Cię, że Rozi nie jest sama
Pariska też ma ciągle nawracające placki czerwonych chrostek albo takie liszajki na buzi
i nie mam pojęcia od czego ::) ::) ::)

\my herbatki nie używamy
Paris nie lubi

Anka28 dzieki za info...kurczaka nie dalam..chyba za wczesnie...nie bede ryzykowac.a co do kisielku to super pomysl...zrobie jej i zobaczymy...dzieki...

a z kaszka manna poczekamy bo Jula jest troche wysypana (szyja i dekolt)niby to nie od jedzenia ale poczekamy az zejdzie i dopiero sprobujemy..dzieki...

Joanna Mk ja bym wstrzymała się jeszcze z kaszą manną , zawiera gluten który powinno się wprowadzac póxniej ( chyba od 10 miesiąca), może kaszką kukurydzianną lepiej zagęścić zupkę :)

My nadal na zupkach słoiczkowych, chętnie zjadanych przez Marcela i deserkach ::)
i ostatnio wprowadziłam kaszki smakowe, jabłkowe i bananowe
za tydzień planuje żółtko ::)

oj Rozi nasza maleńka - to pewno od tej herbatki ::)

u nas też czasem wysypka pojawia się od nie wiadomo czego - herbatek nie pijemy, Kamila wogóle oprócz mleka nic nie pije ::)

Paris wszamała dzisiaj po raz drugi mamusiuny obiadek ;D z wielkim apetytem - chyba woli robione jedzenie ::)
a później zasnęła na foteliku do karmienia :o

a ja niemam garka na parę czy jeszcze jest jakis sposób na ugotowanie warzyw żeby nie straciły witamin? ???

reklama
Ja gotuję w normalnym garnku, tylko w emaliowanym, bo podobno w tych ze stali się nie powinno, ze względu na witaminy. Gotuję w małej ilości wody, i niezbyt długo, tyle, żeby bez problemu zmiksowac.

Do góry