reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

no własnie.... robaki.... Beatka nie wyhodowała robali a Łukasz jest u babiji i zadecydowała że jutro mu da.... mam mieszane uczucia i juz sama nie wiem.... cały czas myslę że może jeszcze zadzwonię i jej powiem żeby nie dawała.

Kuba dzisiaj zjadł dwa banany. Ja mu nie kupuję. Babcia dała...

Anineczka dawała Antkowi banana... jak myślicie, dać czy nie dac??

reklama
Natalka też nie pije w dzień żadnych soczków ani herbatek. W nocy jednak jak się wybudzi to zamiast jedzonka dostaje herbatkę i wtedy jej smakuje. Tak około 100 wypija i dalej smacznie śpi.

Dzisiaj Sandrusia po raz pierwszy jadla marcheweczke z ziemniaczkami Hippa. Zjadla 5 lyzeczek i chyba jej smakowalo :)
Na dzis starczy. Jutro zjemy wiecej ;)

Jadlam obiadek totak mi sie do talerza rwala i marudzila, ze nie wiedzialam co mam robic :p
w koncu przynioslam jej jabluszko ale gerbera i zajadala az jej sie uszka trzesly ;D (Na poczatku nie smakowalo jej tylko Hippa bo lepsze bylo, a tu dzis tak zjadala, ze sie dziwilam :) )

Zauwazylam, ze bardzo lubi jes razem z nami :) fajnie :D :D :D

Zwykle wypijala herbatki 80 niekiedy zdazylo sie 100.
Dzisiaj wypila 280 ::) ::) ::) ::)

Ale poszla spac bez kolacyjki :) opila sie herbatka w ciagu dnia i brzusio pelne :)
Znow bedzie mnie budzila w nocy.
No coz zrobic :p ;)

Kamila nie pije nic oprócz mleka - jeżeli dziecko jest karmione mleczkiem to nie trzeba dopajać.- chyba, że jest gorąco.

dziennie potrafi wtrąbić okolo 800ml - łącznie z kaszką ::), oprócz tego zupka i owoc

Beatko, może zbyt mało mleka dajesz Majce? a dużo stałych pokarmów - zupki, obiadki...

Winia pisze:
Natalka też nie pije w dzień żadnych soczków ani herbatek. W nocy jednak jak się wybudzi to zamiast jedzonka dostaje herbatkę i wtedy jej smakuje. Tak około 100 wypija i dalej smacznie śpi.
U nas identycznie.. ;)Hanka jest tak zaspana, że chyba nie bardzo wie co pije.Najważniejsze żeby było ciepłe..Wczoraj podałam rozcieńczony sok jabłkowy i 80 ml wypiła.Zobaczymy dzisiaj czy faktycznie jej smakowało czy tylko wyjątkowo była spragniona ::)

Aniulka a ty idziesz jak burza z nowinkami.. ;) TYlko pozazdrościć...Fajnie,że Łuki nie ma żadnych alergii..Hania też alergiczką nie jest ale boję się przedobrzyć.Aniulka czy ty dajesz też domowe zupki?

reklama
Do góry