Beata34
Fanka BB :)
Nie ma sprawy po to tu jesteśmybeatko Jesteś Wielka!!!!!!!!!!! Dziękuje Ci Kochana Bardzo:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma sprawy po to tu jesteśmybeatko Jesteś Wielka!!!!!!!!!!! Dziękuje Ci Kochana Bardzo:-)
Ja daję najpierw parę łyżeczek 5-6 jednego dnia a jak jest ok to następnego więcej albo cały maleńki słoiczek.Zaczynajcie od tych prostych np. jabłuszko, a potem jabłko+dynia, jabłko+marchew i tak dalejmamcie ja znowu z pytaniem:-) do tych co dają deserki:-)
dziś dałam Kapikowi deserek pierwszy raz:-) po ile dajecie deserku??
jakoś na łyżki czy jak:-) hehe
wiem że na początku po troszke ale chcę mu zwiększać bo wcina ładnie:-) ale do jakiej ilości moge mu zwiększyć:-)
Ale butli z mlekiem modyfikowanym czy twoim?a ja ciagle cycole sie i czasami herbatke koperkowa podam malemu. Zastanawiam sie kiedy wprowadzic cos pierwszego..... podpowiedzice mi co najlepiej.... Jak wroce do pracy od pierwszego to maly bedzie na butli w tym czasie jak bede w pracy. Nie bede odciagac pokarmu nie bede miala jak.
Lilka mówiła że używaA mam pytanie czy ktoras uzywa kleiku kukurydzianego?