Elżbietka
mother of two sons&angel
moniko3, a z kąd jestes??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Elżbietka pisze:tak wic proponuje pójsc, odżałowac te 50 zł, czy ile to u was kosztuje i zrobic prywatnie, z tym ze w tych dnaich pierwszej fazy cyklu, ale nie podczas krwawienia.
Elżbietka pisze:tylko jest jeden problem....
ty nie dostaniesz tak szybko @, dopiero iles tam po porodzie
monika3 pisze:Hehehe...a ja proponuję żeby we wpadkę wrobić:
1) Agutka
2) Elżbietkę
3) Malagę
4) i wszystkich pozostałych ;D
monika3 pisze:Malaga...brakuje nam Ciebie na forum :
Agutek pisze:malaga nareszcie sie odezwalas.
zagladaj do nas czesciej
Elżbietka pisze:malaga, nie zostawiaj nas! jak ciebie nie ma, to nikt nie wapda
malaga pisze:Wiecie, ponieważ nie mogę się starać teraz o dzidziusia, postanowiłam zająć się czymś absorbującym, czymś co pozwoli mi zapomnieć.. Zawsze chciałam pomagać zwierzętom ze schronisk, azylów.. W moim mieście jest Azyl dla psów. Zaczęłam tam działać. Jeżdżę, robię zdjęcia, zamieszczam w necie i gazetach ogłoszenia i szukam tym biednym psiakom domu..
malaga pisze:Tydzień temu, jak byłam w Azylu, zauważyłam małą suńkę - szkieletorka Ponoć była głodzona, została odebrana właścicielowi.. Myślałam o niej całą noc. Na drugi dzień pojechałam tam znowu, wzięłam ją na ręce, przytuliła się do mnie i.. już wiedziałam, że jej tam nie zostawię.. Wzięłam ją do domu, z nastawieniem, że nie może u mnie zostać (mam 2 psy i na więcej nie zgadza się mój mąż), ale będę jej szukać domu. I znalazłam Jutro ją zawożę do dobrego domku Jest kochaną, cudowną, małą przylepką za którą będę bardzo tęsknić