reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Jak mozna doprowadzic swoje zwierze do tak skrajnego wyczerpania...az mi slow brakuje.Ja mojego psiaka uratowalam od schroniska-zostal znaleziony przywiazany do jakiegos plotu w centrum wawy.Nikt z przechodniow sie nim nie zainteresowal,dopiero moja kumpela ze studiow go stamtad zabrala.Mial trafic do schroniska,a trafil do mnie(na szczescie).Planuje zapisac sie na wolontariat na Paluchu.Jednak waham sie,bo boje sie tego,co tam zobacze-ze nie wytrzymam tego widoku :-[ :-[ :-[ W sumie moja kocica i 2 fretki tez mialy trafic do schroniska.Tylko moj pierworodny Frodo(fretka) byl dzieckiem planowanym.Reszta to "wpadki kontrolowane" ;D ;D ;D

Dzien doberek Agutek :)... jak zwykle na porannym apelu ;) ... a mnie ciezko sie z Wami rozstac ... ale juz chyba musze ... czas goni ;D

Wiecie co, ale mnie ten Lost wciagnal. Normalnie koncze ogladac jeden odcinek i juz nie moge wytrzymac, zeby obejrzec drugi.
No i te wszystkie tajemnice - rany, o co tam chodzi.  ::) Wczoraj ogladalam odcinki gdzie pojawila sie ta Francuzka. Jak ona tam przezyla 16 lat...i ten dziwaczny Ethan  ::) Kiedy sie wyjasni o co chodzi hihi :D

Dzień dobry :D

Dziś jadę z moją malizną do nowego domku.. Trzymajcie kciuki!! Ja to chyba gorzej zniosę niż mała ::) Strasznie się do niej przywiązałam i wolałabym ją zostawić u nas..

Tak ja też bardzo się przywiązuję do zwierzaków nawet za rybkami płakałam.
Miałam mnóstwo szczeniaczków i za każdym razem jak oddawaliśmy malucha to serducho płakało....

Agutek pisze:
Wiecie co, ale mnie ten Lost wciagnal.

Hahaha...widzisz Agutku?? A nie mówiłam?? ;D

madziujka pisze:
Filmik wciągający ale koncówka pierwszej seriimnie rozwaliła!!!!!
dziwny film!!!!

Dziwny...ale ja miałam dreszczyki ;) :)

Witaj Malaguś :laugh: :laugh: :laugh:
Suuuper że już jesteś z nami :) :) :)

reklama
monika3 pisze:
madziujka pisze:
Filmik wciągający ale koncówka pierwszej seriimnie rozwaliła!!!!!
dziwny film!!!!

Dziwny...ale ja miałam dreszczyki  ;) :)

Witaj Malaguś  :laugh: :laugh: :laugh:
Suuuper że już jesteś z nami  :) :) :)

Ja dreszczyki mam caly czas...tym bardziej, ze niektore postacie maja taki wyraz twarzy, ze sie normalnie ich boje i czekam kiedy cos zrobia strasznego.... :o :o :o

Do góry