reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Ciekawe czy ja się zaliczam do wpadowiczek?? Wpaść chcę za około 3-4miesiace...
Agutku wiem co przezywasz-ja tez mam ostatnia sesje (egzaminy tylko z dodatkowych studiów), ale za to projekty do zrobienia a czasu coraz mniej...
Gdzieś ten zapał do nauki się podział dawno temu....
No ja mam dziś ochotę na pizze-szkoda, że dostawcy kart nie przyjmują, bo w portfeliku malutko pieniążków ;-(

Agatek to chyba ze zmeczenia wynika po 5 latach studiowania...a wykladowcy zamiast podejsc jakos na luzie, jak tyle egzaminow sie przeszlo i dac teraz spokoj na pisanie pracy, to nie...pokazuja na co ich stac....
No i pewnie, ze mozesz byc wpadkowiczka bo ja tez licze na wpadke za 3 miesiace ;)
Czesc Elzbietko!

Aha i ta sesja niestety jest dopiero przedostatnia bo czeka mnie jeszcze letnia....tez mi uniwerek. Wymyslili sobie 4 egzaminy przed sama obrona :mad: :mad: :mad:

Elżbietka pisze:
i mieeeeszkaaaanie trzeba odkurzyc ::) jka ja tego nie cierpie ::)

Ja poki nie mam dywanow to zamiatam tylko, ale ta prace akurat w miare lubie :p Nieznosze za to mycia naczyn....i robi to u nas maz. Za kilka miesiecy kupimy zmywarke i bedzie spokoj ;)

Kiedy przyjedzie ten kebab ::)

Uciekam bo maz chce okupowac kompa i pograc w swoja idiotyczna gierke >:D
Zaraz powinni przywiezc jedzonko. A potem nauka O0
Bede pozniej. Pa!

reklama
A ja ogolnie nie lubie sprzatac ;D ... ale musze bo lubie miec czysto :p.. aczkolwiek jedyna czynnosc ktora w miare lubie to pranie - moze dlatego ze robi to za mnie pralka  ::) ;) ;D

Do góry