reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Hej dziewczynki :D dawno do was nie zagladalam ::)
Agutku tylko Ibuprom na Ciebie dziala?Nie chce sie wtracac ale to straszne swinstwo i jak jest mozliwosc to sprobuj czego innego.Co do biegunki to ja tez zwykle w pierwszy dzien mam" rozluznienie" ;)
Izabelko GRATULACJE!!!!!!!! ;D ;D ;D

reklama
Agutku tylko Ibuprom na Ciebie dziala?Nie chce sie wtracac ale to straszne swinstwo i jak jest mozliwosc to sprobuj czego innego

No niestety :( Jak na razie po innych srodkach jak bolalo tak bolalo. A cos mozesz polecic co rownie skutecznie by dzialalo? I dlaczego Ibuprom to swinstwo ???

AgutkuNie chce Cie straszyc ale maz kolezanki nabawil sie od ibupromu krwiomoczu i lekarze , ktorych znam mowia ,ze to dosc toksyczny lek dla organizmu :p Moze sprobuj laczyc leki np.1tb no-spe forte i paracetamol 1000mg ?paracetamol to najbezpieczniejszy przeciwbolowy , moze w polaczeniu z rozkurczowym podziala?
Moniczko3 u nas na razie wszystko w porzadku.30-go mam USG i mam nadzieje ,ze dowiemy sie co tam siedzi ;) czuje sie dosc dobrze chociaz mecza mnie ciagle mdlosci i wymioty i czasem boli glowa.Ale jak sie domyslasz wszystko mozna przejsc jak sie czeka na dzidzie ;D Czego i wam zycze (no moze bez tych wymiotow bo tego nikomu nie zycze ;) )

AneczkaK pisze:
AgutkuNie chce Cie straszyc ale maz kolezanki nabawil sie od ibupromu krwiomoczu i lekarze , ktorych znam mowia ,ze to dosc toksyczny lek dla organizmu :p Moze sprobuj laczyc leki np.1tb no-spe forte i paracetamol 1000mg ?paracetamol to najbezpieczniejszy przeciwbolowy , moze w polaczeniu z rozkurczowym podziala?

Kurcze nie wiedzialam. Az dziwne, ze dopuszczaja do sprzedazy cos "toksycznego" skoro wszyscy mowia, ze jest be :mad: A czy paracetamol wystepuje w Apapie ??? Cos mi sie kojarzy, ze on jest wlasnie taki w miare bezpieczny dla organizmu. Hmm musze pomyslec w takim razie nad zastepstwem Ibupromu.... ::)

Witaj AneczkaK
Nie chcę Ci absolutnie straszyć, ale moje mdłości przy córuni trwały do 6 miesiąca.
Z tym że miałam problem na zajęciach wysiedzieć godzinke,
Ale Tobie tego nie życzę - będzie OK, najważaniejsze żeby dzidzia była zdrowa!!!!!

A tak w ogole to jestem juz w domu i przezylam caly dzien w pracy bez uciekania!!! Hura!!!!

Za chwile zamowimy sobie chyba z baru kebabik z suroweczkami, bo nie chcialo nam sie gotowac dzisiaj. A potem powtorka z rozrywki, czyli to co na codzien robie od 3 tygodni - nauka ::)
Im dalej jednak brne w ta sesje tym mniej chce mi sie uczyc. Straszne to jest bo mam swiadomosc, ze to przeciez juz ostatnie egzaminy i wypadaloby je zdac aby spokojnie podejsc do obrony. A tu masz babo placek - len sie zrobilam okropny :( Dajcie mi lepiej kopa w tylek na rozped ;D

No i moze by sie jakas wpadkowiczka czasem tu odezwala, bo mam wrazenie, ze gadam sama ze soba jak psycholka jakas ;)

Ja jestem Agutku...a jestem w połowie Wpadkowiczką ;D
więc chyba sie kwalifikuje ;)
A co do lenia...to chyba nie Ty...bo sie uczysz od 3 tygodni ::) ::) ::)

Ale wyszukuje co chwile powodu, zeby jednak troszke pozniej zaczac sie uczyc o chociaz pol godzinki itp. ;)
A przede mna jeszcze 5 tygodniu ::) Jak ja to przezyje chyba zwariuje ;D

A ty jeszcze w pracyMoniko ?

reklama
Do góry