reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Tak chciałabym już wiedzieć na 100 % ::) Żeby już @ przyszła i człowiek nie robił sobie głupich nadziei ::) Bo niby... ale jednak... - chyba zawsze tak jest ;)
Kolejny dzień skurczy przedmiesiączkowych :mad: Boli mnie całe podbrzusze i to dosyć mocno... Ciekawe, o ile dni mi się cykl skrócił ::) Niedługo się przekonam :mad:

reklama
też to Nagga czuję..i mówie..niech juz @ przyjdzie jak ma mi tak nerwy psuć;)..D0 tegop jak rano wstałam i chciałam pojsc do kuchni..to takie ukłucie było straszne, ze zwinęłam sie i przez chwile podniesć nie mogłam..tak zabolało..eetrzeba sie czymś zając ..do pracy sie wziąsc wówczas sie tak nie mysli ..a i też nie katuje.
Pozdrawiam!

Rusałko - też mam takie skurcze - momentami bardzo bolesne.. Zawsze takie miałam dzień czy dwa przed @, a nie cztery!! Nasze organizmy tak nas potrafią oszukiwać... ::)

Monix pisze:
N Agga a może nosisz małą fasolke!!??

Monix - nie wierzę.. Nie mogę, bo jak przyjdzie @ to się po prostu załamię.. Dlatego czekam na okres, chcę żeby przyszedł jak najszybciej, żebym sobie nie zaczęła robić zbytniej nadziei ::)

Elle - to byłaby prawdziwa wpadka, zupełnie nieplanowana, ale jaka szczęśliwa :laugh:

reklama
NAga dziewczyny mają rację takie wpadki się zdarzają jeżeli mi się uda w tym miesiącu
to to będzie dopiero prawdziwa wpadka bo przytulaliśmy się tylko raz (tyle miałam pracy)
a do tego odłożyliśmy narazie starania ( miał być przerywany ale nie wyszło mojej drugiej połowie) >:D
i o dzidziusiu wogóle nie myślleliśmy to było tak z miłości
PRAWDZIWA WPADKA
Naguś czekamy na pozytywne wieści od Ciebie!

Do góry