reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

madziu wiem co czujesz! ja też mam problemy z trafieniem w owu (mój mężuś też NIESTETY pracuje w delegacji) i wiem jakie to jest trudne! Jednak ja staram się o pierwsze dziecko...a tu cały czas porażka. W zeszłym miesiącu byłam załamna na maxa!

reklama
Ale watek rozkwita. I pomyslec, ze przez jakis czas praktycznie tylko z malaga tu zagladalysmy ;)

magdalenkakol rob co ci serce mowi ;D
Ja na szczescie mam meza caly czas w domu, codziennie spi kolo mnie wiec z owu nie ma zadnego problemu. Zawsze mozemy trafic. Tylko trzeba sie zdecydowac na to trafienie, a jak narazie wiadomo zaczynamy trafiac za 4 miesiace :p

Agutek pisze:
Zawsze mozemy trafic. Tylko trzeba sie zdecydowac na to trafienie, a jak narazie wiadomo zaczynamy trafiac za 4 miesiace :p

Czasem nie trzeba się decydować na trafienie ;) Czasem natura może nas zrobić w fasolkę ;D Oj ciekawa jestem, co mi zgotował los ::) Czy ta wymarzona wpadka to teraz, czy jeszcze nie?? Niecierpliwa jestem ;) :D I pełna obaw ::) Czasem mnie taki strach ogarnia ::)

Malaguś a coś czujesz że mogłaby to być fasolka??? A kiedy będziesz wiedzieć czy to piękna wpadeczka??

reklama
monika3 pisze:
Malaguś a coś czujesz że mogłaby to być fasolka??? A kiedy będziesz wiedzieć czy to piękna wpadeczka??

Oprócz tego, że miałam malutkie plamienie w 20 dc (wczoraj), czyli wtedy kiedy ewentualnie powinien się zarodek implantować, nie mam żadnych objawów. Dziś jeszcze miałam lekkie plamienie, poza tym codziennie badam sobie położenie szyjki macicy - teraz powinna być twarda i nisko, a moim zdaniem jest jakaś taka rozpulchniona, zupełnie inna niż podczas dni płodnych ::) Ciężko to opisać ;)

Do góry