reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

To ja również dołączam do życzeń :) Przede wszystkim życzę spełnienia marzeń świętującym wszelkiego rodzaju rocznice :D

A Elżbietce - z okazji 3. rocznicy ślubu - dużo miłości i szczęśliwości :laugh:

reklama
No to sa!!!II krechy i jest wpadka...bo wkoncu ten miesiac mielismy sobei z mezykiem odpuscic!!!!ale jestem szczesliwa!!!przesylam fludiki!!!i polecam wpadki!!!

Odświeżę swój stary temat ;)

Mam pytanie: zdarzało Wam się, że podczas owulacji zauważałyście niteczki krwi w śluzie? Ja do tej pory zaobserwowałam to kilka dni przed okresem. Teraz jest 19 dc, owulację miałam chyba dwa dni temu - tradycyjnie czułam ból w okolicy jajników - i właśnie wczoraj zauważyłam tą krew ::) Gdyby nie ta owulacja, to pewnie pomyślałabym, że mi się cykl skrócił i dostanę okres, ale tak?? A może to nie był ból owulacyjny?? A może szukam dziury w całym?? ;)
Nie staramy się o bejbusia jeszcze, ale zdarza nam się, że w dni niepłodne figlujemy bez gumki ;) Kochaliśmy się 12 dc - właśnie bez zabezpieczenia.. Zobaczymy. Wiem, że w takich przypadkach trzeba tylko czekać :) Ale fajnie jest się czasem wygadać :D

Pozdrawiam :)
Aga

Witaj Nagus!:)
Cieszę sie, ze zaglądasz do nas:) Myślałam ostatnio o Tobie i byłam ciekawa co u Ciebie:)
Oby to fasolka, bo wiesz plemniczki mogą przezyć do 5 dni...:):)Tego Ci zyczę, bo wiem jak bardzo pragniesz bobaska:)
Pozdrawiam Cie;)!

reklama
Dziękuję Rusałeczko :D Też myślałam o Tobie, jakoś nie mogę się doszukać w tych wszystkich tematach, jak przebiega staranko o maleństwo??
A jeśli chodzi o mnie - masz rację - ucieszyłabym się :) Wiem, że mój mąż nie - dalej mamy nieciekawą sytuację - ja dalej studiuję, mam umowę na 6 miesięcy, na zastępstwo - co wiele zmienia, bo nie mam takiego "zabezpieczenia" jak w przypadku zwykłej umowy. Ale byłabym najszczęśliwszą kobietą na świecie, gdyby się okazało, że to fasolka :D

Pytałam o te niteczki krwi w śluzie, bo mi się skojarzyło, że gdzieś tam kiedyś czytałam, że implantacji zarodka może towarzyszyć lekkie krwawienie. Niby daleka jestem, żeby myśleć o ciąży, ale jednak zawsze - jak się zdaje, że coś jest inaczej - skojarzenia są jednoznaczne :D Jednak podświadomość działa - moje pragnienie bejbusia wychodzi ze mnie wszystkimi porami ciała :D :D

Do góry