reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Magdo, wiem jak jest trudno zapomniec i wyluzowac. my staraliśmy sie 2,5 roku i bywało bardzo różnie z moimi nastrojami, moją nadzieją...
pourlopuj sie z myślą ze to ostatni taki spokojny urlop :)

reklama
Hehehehehehe tego mi było trzeba !!! Dzięki Elżbietka - od dziś stawiam na luz - a co z tego wyjdzie to zobaczymy !? No i oczywiście dużo "miłości i przytulania" a wakacje temu sprzyjają !!! A badania - badaniami - zobaczymy co pokażą ? Jak będę miała wyniki to się skonsultuję!!! Pozdrawiam papapa :)

Dostałam @ :( znów się nie udało !!!!!!!!!!! Choć nie do końca wierzyłam , ale miałam cichutką nadzieję, że tym razem sie uda :( Ale trudno czekam cierpliwie, może w tym miesiącu sie uda !!!!!!!!! Muszę przełożyć wizytę u lekarza na inny termin ..... a miałam mieć robione badania, ale los jest przewrotny przynajmniej @ w miarę mi się wyregulowały, a bywało z tym różnie !!!!!!!! Pozdrawiam Wszystkich starających się i tych, którzy liczą na wpadkę, życzę powodzenia - ......... sobie również ;) Papapapa

MagdaRybka nie zamartwiaj się, następnym razem na pewno sie uda!!! :) Zycze jak najszybszej wpadeczki !!! I ja też na nią liczę ;)

Dziewczyny - trzymam kciuki!!! Ja chciałam wpadeczki i w końcu się doczekałam :D

Teraz Wasza kolej!!!! :D :D

Kajda jak długo już usiłujecie wpaść ?! A TY Malaga jak długo czekałaś na wpadeczkę kontrolowaną ?! Bo my liczyliśmy na wpadkę około roku a teraz to już staramy się jak możemy o dzidzię - 2 miesiące - to są takie już usilne starania !!! Pozdrawiam Wszystkich papapa

Staranka o dzidzię zaczęly się pełną parą od września zeszłego roku, ja chcialam już wczesniej, ale mąż musial się przez piewrsze 2 lata po ślubie wyszaleć... i nie chcial dzieci.. czasem mysle, ze moze przez to nie mamy jeszcze dzidzi :(
W marcu tego roku, w 5 czy 6 cyklu staran zaszlam w ciążę, ale niestety w kwietniu poroniłam
teraz zmienilam pracę i niby nie powinnam myslec o dziecku... ale coraz bardziej po głowie mi chodzi własnie wpadeczka... mam nadzieje, że sie niedługo doczekam, czego i tobie życzę ;D

reklama
kate75 mam nadzieję, że te zyczenia się niedługo ziścią.... bo czasem ogarnia mnie taki smuteczek i wątpię w to, że się uda... :( chyba każda ze starających tak ma.... dlatego nie moge tak się nastawiać na te starania... tylko zająć się nowymi obowiązkami w pracy, żeby nie myślec... ufam, że się w końcu doczekam :) a Tobie gratuluje dwójki udanych dzieciaczków :D

Do góry