reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Magdo, wiem jak jest trudno zapomniec i wyluzowac. my staraliśmy sie 2,5 roku i bywało bardzo różnie z moimi nastrojami, moją nadzieją...
pourlopuj sie z myślą ze to ostatni taki spokojny urlop :)

reklama
Hehehehehehe tego mi było trzeba !!! Dzięki Elżbietka - od dziś stawiam na luz - a co z tego wyjdzie to zobaczymy !? No i oczywiście dużo "miłości i przytulania" a wakacje temu sprzyjają !!! A badania - badaniami - zobaczymy co pokażą ? Jak będę miała wyniki to się skonsultuję!!! Pozdrawiam papapa :)

Dostałam @ :( znów się nie udało !!!!!!!!!!! Choć nie do końca wierzyłam , ale miałam cichutką nadzieję, że tym razem sie uda :( Ale trudno czekam cierpliwie, może w tym miesiącu sie uda !!!!!!!!! Muszę przełożyć wizytę u lekarza na inny termin ..... a miałam mieć robione badania, ale los jest przewrotny przynajmniej @ w miarę mi się wyregulowały, a bywało z tym różnie !!!!!!!! Pozdrawiam Wszystkich starających się i tych, którzy liczą na wpadkę, życzę powodzenia - ......... sobie również ;) Papapapa

MagdaRybka nie zamartwiaj się, następnym razem na pewno sie uda!!! :) Zycze jak najszybszej wpadeczki !!! I ja też na nią liczę ;)

Dziewczyny - trzymam kciuki!!! Ja chciałam wpadeczki i w końcu się doczekałam :D

Teraz Wasza kolej!!!! :D :D

Kajda jak długo już usiłujecie wpaść ?! A TY Malaga jak długo czekałaś na wpadeczkę kontrolowaną ?! Bo my liczyliśmy na wpadkę około roku a teraz to już staramy się jak możemy o dzidzię - 2 miesiące - to są takie już usilne starania !!! Pozdrawiam Wszystkich papapa

Staranka o dzidzię zaczęly się pełną parą od września zeszłego roku, ja chcialam już wczesniej, ale mąż musial się przez piewrsze 2 lata po ślubie wyszaleć... i nie chcial dzieci.. czasem mysle, ze moze przez to nie mamy jeszcze dzidzi :(
W marcu tego roku, w 5 czy 6 cyklu staran zaszlam w ciążę, ale niestety w kwietniu poroniłam
teraz zmienilam pracę i niby nie powinnam myslec o dziecku... ale coraz bardziej po głowie mi chodzi własnie wpadeczka... mam nadzieje, że sie niedługo doczekam, czego i tobie życzę ;D

reklama
kate75 mam nadzieję, że te zyczenia się niedługo ziścią.... bo czasem ogarnia mnie taki smuteczek i wątpię w to, że się uda... :( chyba każda ze starających tak ma.... dlatego nie moge tak się nastawiać na te starania... tylko zająć się nowymi obowiązkami w pracy, żeby nie myślec... ufam, że się w końcu doczekam :) a Tobie gratuluje dwójki udanych dzieciaczków :D

Do góry