reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Staram się nie nastawiać Moniczko... Ostatnio tak było i nic z tego nie wyszlo.. Dlatego - co ma być to będzie ;) Choć.. chciałabym..

malaga pisze:
A siostra jest w 16 tygodniu ciąży :) Czuje się dobrze, nie miała żadnych objawów oprócz omdleń..

wow..juz 16 tydzien?? myslalam, ze dopiero co sie dowiedziala a to juz zaraz polowa ciazy ;D

malaga pisze:
Wstawiłam suwaczek... Może tym razem będzie "szczęśliwy"?? ::) Zobaczymy..

sliczniutki :) a jak perspektywy "pracowe" ?

Dowiem się Agutku pewnie pod koniec sierpnia ::) Na razie pracuję do końca czerwca.. Lipiec i sierpień - bezrobocie.. I od września kroi mi się praca na stałe.. Ale pewnie dowiem się w ostatniej chwili, czy ją mam, czy też nie.. Tak że przede mną trochę czekania, niepewności..

Hej Dziewczyny,

witam po świętach serdecznie.

Mam problem, proszę pomóżcie:

Moja 25 letnia siostra Małgosia wpadła i jest w ciąży w 5/6 tygodniu. Najpierw się ucieszyła, a teraz ma depresję. Jak jej pomóc?
Kończy studia, nie ma pracy i pieniędzy, nie mają gdzie mieszkać z Pawłem /narzeczony/, mówi, że to za wcześnie na dziecko - nie jest gotowa i nie chce tego dziecka, bo komplikuje jej życie. Jak jej poradzić? Z jednej strony chce żeby jej pomóc, a z drugiej na sam dzwięk słowa ciąża i dziecko robi się agreywna i jak to mówi "rzygać jej ię chce".
Kochane koleżanki, zasypcie mnie dobrymi radami, bo wszystkie, które jej dałam nie podziałaly.
Ona wie, że zawsze może na nie i mojego męża liczyć!

Czekam na pomoc z waszej strony...

I dziękuję za wszystko, pozdrawiam

reklama
Hmm, ciezka sytuacja. Mysle, ze twoja siostra po prostu potrzebuje czasu, zeby sie z ta mysla oswoic... spadlo to na nia niespodziewanie, nie miala w planach wiec i teraz jest strach....Nawet nie wiem co ci poradzic :( Moze odrobina spokoju dla siostry, niech sobie z tym wszystkim pozyje pare dni, przemysli wszystko....moze przeslij jej ten piekny wierszyk o aniołku....mysle, ze chyba warto pokazywac jej wszystkie plusy macierzynstwa, bo przeciez jest ich mnostwo :) A jej narzeczony moze by poszukal jakiejs pracy, zapewne bardzo by ja to uspokoilo, ze bedzie grosz jakis.... Wszelkie rady chyba jednak trzeba na jakas chwile schowac do kieszeni i dac sie dziewczynie oswoic ze wszystkim :)

Do góry