reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Ej, ale tu pusto... Szkoda, że co miesiąc jestem na 100 % pewna, że nie jestem w ciąży.. Wiosna przyszła... a ja jakoś tak, patrząc na ciążowe suwaczki dziewczyn, które dopiero co się starały o fasolkę, zatęskniłam za tymi emocjami comiesięcznymi przed @...

Zastanawiałam się, kiedy my zaczniemy starania.. I jakoś tak nie wychodzi mi nic optymistycznego...

reklama
Czesc malaga...
no watek obumarl, bo praktycznie to my tylko bylysmy takie wpadkowiczki kontrolowane, a raczej chcialysmy zafasolkowac ale z oczywistych wzgledow nie moglysmy... no i jak ty ucieklas to sama do siebie pisalam praktycznie na tym watku... i tak z dnia na dzien watek zaczal umierac :(

nio dziewczynki nie dlugo do was dołącze...

z tego co lekarz mowil to bede mogla od maja zaczynac nowe poczynania.. :)

Fajnie Kasiu, że już niedługo zaczniesz starania :)

Ja na razie nawet nie myślę o dzidziusiu.. Jeśli dostanę etat we wrześniu to pasuje trochę popracować, a nie od razu w ciążę zachodzić..

Hej Dziewczynki :D Chciałyście wpadki - to ją macie ;D

Kilka dni temu dowiedziałam się, że moja młodsza siostra jest w ciąży.. :) Co prawda nie planowała - jest na 4 roku studiów, ale powoli do niej dociera, że będzie mamą i cieszy się.. :)

A ja dalej czekam...

O rany, jak to przeczytalam to juz myslalam.... ::)
az mnie na chwile zatkalo :p
No to niezle, siora pewnie w wielkim szoku :D :D :D
gratulacje dla niej!!
ale chcialabym moc zlozyc je tobie ::)

reklama
:o a ja juz myslalam ze to malaga jest w ciazy... :D

wiecie co ja troszke poczekam z dzidzią.. :) niechce miec znow komplikaci w ciazy.. ze bede lezec plackiem.. i tak sobie mysle.. zrobic prezent na urodziny siostrze.. czyli tak na maj.. ::)
jak narazie biore to co mi lekarz zapisal... bo nie moge dostac okresu i znow biore Luteine. ::) :p

Do góry