reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Wszyscy śpią jeszcze, a ja się na zajęcia muszę zbierać ::)
Dziś egzamin - zaczynam sie stresować.. Trzymajcie kciuki dziewczyny..

Miłego dnia :)

reklama
A ja dzisiaj wolne..tzn. zajecia sa, ale jak bym pojechala to spoznilabym sie 1.5h, a po godzinie juz by byl koniec zajec, wiec krotko mowiac nie oplacalo sie.... :p
malaga powodzenia na egzamienie, na pewno wszystko super napiszesz :)

A ja sie musze pochwalic, ze zostaly mi juz tylko 2 egzaminy, wszystko pozostale mam juz do przodu.
Co prawda te co zostaly to magia totalna i nie wiem jak sie mam zabrac za nauke tych przedmiotow, ale musze byc dobrej mysli bo chce sie jak najszybciej obronic ;)

Nie było egzaminu :mad: Pani wystawiła nam oceny na podstawie prac, które kiedyś oddawaliśmy.. Nie przyłożyłam się wtedy, nie wiedziałam, że to może być na zaliczenie :mad: No i mam tróję :mad: Same piątki i czwórki i trója z matematyki, którą naprawdę dobrze umiem ::) Nieważne - ważne, że zaliczone i jeszcze tylko jeden egzamin, dwa zjazdy i koniec studiów ;D

Też się cieszę, że już koniec ;)

Poza tym rozmawiałam z mężem, na temat dziecka.. Zastanawiamy się, czy by nie spróbować w lipcu.. Nawet gdyby się udało, we wrześniu nie byłoby jeszcze nic widać ;) Tyle, że nigdy nic nie wiadomo, co z tą pracą ::) A jeśli zajdę w ciążę i od września znów dostanę umowę na zastępstwo?? ::) Tego się najbardziej obawiamy..
Zobaczymy...

Zbieram się do pracy :) Miłego dnia :)

Tak sie zastanawiam czy ciaza twojej siostry nie podzialala pozytywnie na twojego meza - stal sie lagodniejszy w tej sprawie, juz nie jest tak bardzo na nie, tylko sam mowi, ze by chcial.. :) bardzo mnie to cieszy :D

reklama
Do góry