reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

no widzisz, chociaż mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni i tato nie będzie musiał występować :) mimo, że lubi :)

reklama
niom ja tez mam taka nadzieje, zwlaszcza ze ja nie poszlam w slady taty i ja nie naleze do osob lubiacych szlajac sie po sadach ;)

Moniqa
Co za paskudy w tej robocie!! Nie przejmuj sie, teraz dzidzius jest najwazniejszy, zadna praca sie nie liczy!!! Nic ci zrobic nie mogą!!!
Ja sobie zaplanowalam, ze zajde w ciąże, pojde na zwolnienie a potem juz nie wroce do tej pracy - z roznych przyczyn....Stresy i w ogóle... Ale ostatnio zdziwilam sie jak szefo powiedzial, ze on to by się ucieszył jak bym bylla w ciązy- hehe, dobre sobie, ciekawe co by wykombinowal....
Ech, tylko plany planami a ja zajść nie mogę,.....

Kajda a moze za duzo myslisz o dzidzi?? Wiem ze mi teraz latwo powiedziec, ale czasami lepiej troszke odpuscic niz stresowac sie co miesiac :) ... a niespodzianki sa bardzo mile ;) wiem co mowie, bo ja w tym cyklu nie myslalam ze te objawy ktore mialam (byly troszke inne niz z poprzedniej ciazy) beda owocowaly fasoleczke :) .... powodzenia kochana bo za niedlugo widze ze zaczniesz staranka , zycze aby przyniosly milusia niespodzianke :)

MoniQa, miałas ksiazkowe objawy i nie myslalaś?? :o. to wytrwala jestes!!
z ta pracą, to nieprzyjemnie, ale nie przejmuj sie. jak mawia mój doktor: "ciężąrna to zwierzyna na którą się nie poluje". jedyne co moga ci zrobić to nagwizdac :p
dyscyplinarnie?? najpierw musza udowodnić ze zrobilac coś, co pozwala im cie zwolnic. a jak mozesz coś przeskrobac w pracy skoro jestes na zwolnieniu?? :police:

Elzbietko ja to jestem taki typek czlowieka, ze jak juz raz cos mam to nastepnym razem musze miec tak samo, a ze objawy byly inne wiec myslalam ze sie nie udalo :) ... a co do pracy. rzeczywiscie zeby mnie dyscyplinarnie zwolnic musza mi cos udowodnic, a ja nie czuje sie zebym cos naskrobala :) ... zreszta tak jak mowisz moga mi nagwizdac, ostateczne zdanie i tak bedzie mial szefcio (prezydent) ... a on raczej nie nalezy do osob zlosliwych , jest bardzo wyrozumialy :) ... a do zlosliwosci moich wspolpracownikow przekonalam sie juz w momencie przyznawania nagrod rocznych ... kiedy to przez pobyt w szpitalu i zwolnieniu ciązowym moja liczba L4 przekroczyla 31 dni i oczywiscie L4 100 % tez wziely pod uwage i mialam nie dostac nagrody za to... napisalam ladnie pismo do prezydenta i wszystko nagle jakos sie wyjasnilo :)

Elzbietko ale lac sie przestanie i potem tylko kozystac z przyjemnosci :) a na koniec piekny wynik w postaci fasleczki :)

reklama
Elzbietko wynik napewno przyjdzie szybciotko... a jesli chodzi o cierpliwosc, kto jak kto, ale TY jej masz bardzo duzo :-* za co Cie podziwiam :)

Do góry