reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Malaga życzę Ci Kochana żeby wszystko się dobrze ułożyło zarówno w pracy jak i w Azylu :) To co robisz dla tych biednych piesków jest na prawdę cudowne :) :) :) :) :) :) :) :)

reklama
Co z pracą, jeszcze nie wiem...

Oj, praca leczy duszę ;) Zajęłam się tym, co zawsze chciałam robić i już tak nie dręczę się tym, że teraz nie mogę starać się o dzidziusia..

I czas mi szybciej leci ;) Do września już niedaleko ;)

malaga pisze:
Co z pracą, jeszcze nie wiem, ale piesio jest już w nowym domu, szczęśliwy :D :D

Tyle, że nowa właścicielka ma kłopot - psiak nie lubi zostawać sam - wpada wtedy w panikę i wszystko demoluje ::) Może Wy wiecie, jak temu zaradzić??

Nie wiem czy napewno skutkuje ale niech zamykaja sunie w lazience, przy lampce, z miska wody i jakas zabawka , kiedy sa w domu ... zaczac od 5 minut , stopniow przedluzac czas .... w koncu psina zobaczy ze nic jej sie nie stanie jak zostaje sama, a panstwo do niej wracaja :)

Drugi sposob to kiedy wroca do domu i zobacza ze psina zdemolowala mieszkanie to nie okazywac jej zainteresowania .... psina zrozumie ze na pieszczoty musi zaluzyc , a demolka tylko pogarsza swoja sytuacje :)

Niestety ale psina ma teraz troche zjechana psychike i wydaje jej sie ze znowu ja ktos porzyci i w ten sposb moze chce pokazac ze ona jest , a w momencie kiedy zostaje sama boi sie ze ja zostawili ...

Moja psina tez kiedys robila demolki ... ze strachu ze ja zostawilam, na szczescie psy sa (jak dla mnie ) bardzo inteligentne i szybko sie ucza :) ... teraz moja Hajdula spi jak Nas nie ma , a kiedy jestesmy nie odstepuje Nas na krok ;)

Owczarek jest przepiekny :) .. moja mam ma podobnego tyle ze rudego :) ... nawet ja pytalam czy nie chcialby drugiego ;)  ... jak narazie nie mysli o drugim pupilku, ale moze kiedys :)

Pozdrawiam i zycze szybkiego znalezienia domQq dla coli :)

reklama
Malaga, piesek przepiekny, ja za psem tęsknię troszkę tylkomniej niżza fasolką. Zawszemiałam, oststniego przez 13 lat :( Mialam też kilka dni pieska ze schroniska, cudna psinka, jednak mój mąż jako ze nie miał nigdy psa, dostawał schizy, między innymi z tego powodu, że mamy 27 m2, czyli jeden pokój razem z kuchnią, a psina wyposzczona pieszczot, i on bal sięz pracy wracać a także spać, bo jak spał i się poruszył, to Sunia zaraz byla przy naszym łóżku, na szczęście znalezxliśmy jej nowych rodzicow, z małą dziewczynką która się w niej z miejsca zakochala. Bylam zdiwiona reakcja mężą, on był wręcz osaczonyi sfrustrowany??!! Pieska mieć na pewno będę, ale jak już będziemy mieli kupęszczęścia i nadzieję na większe mieszkanie. Jak będzie fasolka to ostatecznie tesciowa się zamieni z nami na mieszkanie, ma 39m2i dwa pokoje. Po prostu żyć nie umierać :(Ale nie mogę zwlekaćz fasolka już, teznie mam pracy Kochana, wiesz? Od grudnia, i wypłaty za 1,5 m-ca.

Do góry