reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
hmm... no to styropian kupic i wtedy nic juz nie zaszkodzi na okrzyki zadowolenia ;) a tak poza tym to szwagier chyba nie ma nic przeciwko ze jego brat z zona ciesza sie zyciem ;) :p

Heloł
Jestem po zakupach. Musze jednak uciekac zeby zjesc obiadokolacje, zrobic powtorke materialu i isc spac bo jutro pobudka o 4.30 i jade do szkolki.
Trzymajcie za mnie kciuki prosze!

Ach :D...co za ekscytująca duyskusja o przytulankach i świecach i wannach ;D...a ja cierpię na @...więc pomarzyć sobie mogę ::)...wrrr...a tak chciałam żeby wredna nie przychodziła...

Ale Wam Elżbietko, MoniQa życzę słodko-ostrego przytulanka ;D ;)

A Ty Agutku...do łóżeczka i słodkich snów...i połamania długopisów na jutrzejszym egzaminie ;) :)

moniko3, przykro mi ze masz @. dla mnei wlasnei sie skończyła :). a to miała byc ta od ciebie!!
mam nadzieje ze zarównou ciebie jak i u mnie ta @ to była ostatnia!!. wiecej wypraszam sobie!!
dobra, ide w końcu do tej kąpieli :)

reklama
Elzbietko kapieli??  ::) woda zagluszy okrzyki zadowolenia ;) ... wykorzystaj te chwile :p milego pluskania :)

Agutek POLAMANIA DLUGOPISA BADŹ JĘZYKA :) daj jutro znac jak poszlo :) ...kosmatych snow :)

Monisiu niom przytulanko bedzie ...ale Elżbietka mi o tym ostrym opowiadala i tak sie zastanwiam czyby te slodkie nie zamienic na bardziej ostre  :-[ ;D ... a Ty slonko tak jak mowi Elzbietko , przytulac bedziesz sie juz niebawem i mam nadzieje ze to bedzie definitywne przytulanie :)

Do góry