reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
hej :)

Też zazdroszczę domku i pięknych okolic, ja to mam mieszkanko na Śląsku więc świeżego powietrza tu jak na lekarstwo. Ale przynajmniej balkon mam i bratki hoduję :) Rosną jak szalone ;D A sąsiadów mam ok- sami emeryci, trochę za ciekawscy, ale za to bardzo mili :)
pozdrawiam :)

to wszystkie dziewczynki z duzych zabrudzonych miast zapraszam w moje okolice, jak kiedys bedzie przy okazji...grzybki rosna w naszych pieknych lasach jeseienia, latem jeziorka do kapieli....ogolnie jest fajnie..moze miejsc pracy za duzo nie jest..ale ja tam kocham moje miasto...ogolnie moje maiasto ma etykietke - zielonego miasta :D

Wpadniemy ..skoro zapraszasz Agnezzz całą ekipą:):)!.."brzuszówek" byc moze już:)!

Dzień dobry wszystkim :) Oby minona noc zostawiła po sobie ślad - małe, śliczniutkie fasolki :D
Ja właśnie pomalutku zbieram się do pracy. Na razie słoneczko nieśmiało próbuje cosik świecić i grzać, ale coś słabiutko mu idzie :) Ale mam cały czas nadzieję, że dzisiaj nie będzie padało :)

Słyszałyście może jakieś długoterminowe prognozy pogody??? Ja słyszałam, że lipeic - sierpień szykuje nam upały do 40 stopni, a koleżanka mi mówiła, że ponoć przewidują, iż dopiero od koniec sierpnia i we wrześniu będzie ładnie :mad: Tak nie może być!!! Ja jestem ciepłolubna i marzne teraz strasznie :( Oby się wkrótce ociepliło...

Miłego dnia :D
:-*

ja już nie wierzę w prognozy długoterminowe...tak trąbili że w kwietniu 20 a maju 30 stopni...bzdura totalna....
jakoś to będzie-mam nadzieję że będzie ciepło bo to będą moje pierwsze wakacje odkąd wyszłam z liceum :D
pozdrowionka

reklama
Witajcie!:)
Ja tez chce słońca..w takie pochmurne dni..pluche mam doła i nic mi sie nie chce robic..i równiez..potwornie marznę:(!

Wiecej słonca! Wiecej FASOLEK:)!!

Do góry