reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
No dzien dobry!

malaga zupelnie zapomnialam dzisia o tym. Moze dlatego, ze dopiero teraz weszlam na bb. Rzeczywiscie, jest juz trojeczka ;)
A ty dzisiaj masz popoludniowa zmiane?

Dzień dobry!!!   :D

Witam w ten zaśnieżony poranek. Ja już w pracy  ::)
Wychodzę z założenia byle do czwartku... ;D
Piątek wolny...Hhhuuurrrraaa

Agutek gratuluję 3 z przodu!

Malaguś a Tobie życzę żeby w końcu ktoś się poznał na Tobie i Twoich umiejętnościach i zatrudnił Cie na umowe o prace...a wtedy... >:D ...tankowanie do pełna  ;D

[size=13pt]Udanej środy!!![/size]

Agutek pisze:
A ty dzisiaj masz popoludniowa zmiane?

Tak :) Zamieniłam się z koleżanką, bo potrzebowała :)

monika3 pisze:
Malaguś a Tobie życzę żeby w końcu ktoś się poznał na Tobie i Twoich umiejętnościach i zatrudnił Cie na umowe o prace...a wtedy... >:D ...tankowanie do pełna ;D

Dzięki Monika :D :D :D Mam nadzieję cały czas. Na pewno nikt mnie nie przyjmie w ciągu roku szkolnego na umowę o pracę - w ciągu roku trafiają się tylko zastępstwa ::) Liczę na wrzesień ::)

A u mnie Agutku śniegu wbród...hihihi... i do tej pory ciągle sypało...a że temperatura -4 to nie topnieje!

Drogi kiepskie...dlatego też przyjechałam komunikacją "publiczną" ;D

Zapraszam na narty!!! Sama nie jeżdże ale zapraszam!

A skad dokladnie Moniko jestes, bo nie pamietam ? :)
Ja tez nigdy na nartach nie jezdzilam, ale marzy mi sie sie kiedys wyjazd zima w gory zeby nauczyc sie jezdzic. Zawsze mi sie podobalo jak cale rodziny jezdza na narty w ferie zimowe. Normlanie bomba ;D

Agutku ja jestem z Nowego Sącza...
Na nartach jeździłam dawno dawno temu ::) a wkoło mnie tyle fajnych wyciągów narciarskich...
wstyd się przyznać że nie jeżdżę a mam takie dobre warunki zimowe ::)

O i właśnie znowu zaczął sypać śnieżek!!!

reklama
Do góry