reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
No dzien dobry!

malaga zupelnie zapomnialam dzisia o tym. Moze dlatego, ze dopiero teraz weszlam na bb. Rzeczywiscie, jest juz trojeczka ;)
A ty dzisiaj masz popoludniowa zmiane?

Dzień dobry!!!   :D

Witam w ten zaśnieżony poranek. Ja już w pracy  ::)
Wychodzę z założenia byle do czwartku... ;D
Piątek wolny...Hhhuuurrrraaa

Agutek gratuluję 3 z przodu!

Malaguś a Tobie życzę żeby w końcu ktoś się poznał na Tobie i Twoich umiejętnościach i zatrudnił Cie na umowe o prace...a wtedy... >:D ...tankowanie do pełna  ;D

[size=13pt]Udanej środy!!![/size]

Agutek pisze:
A ty dzisiaj masz popoludniowa zmiane?

Tak :) Zamieniłam się z koleżanką, bo potrzebowała :)

monika3 pisze:
Malaguś a Tobie życzę żeby w końcu ktoś się poznał na Tobie i Twoich umiejętnościach i zatrudnił Cie na umowe o prace...a wtedy... >:D ...tankowanie do pełna ;D

Dzięki Monika :D :D :D Mam nadzieję cały czas. Na pewno nikt mnie nie przyjmie w ciągu roku szkolnego na umowę o pracę - w ciągu roku trafiają się tylko zastępstwa ::) Liczę na wrzesień ::)

A u mnie Agutku śniegu wbród...hihihi... i do tej pory ciągle sypało...a że temperatura -4 to nie topnieje!

Drogi kiepskie...dlatego też przyjechałam komunikacją "publiczną" ;D

Zapraszam na narty!!! Sama nie jeżdże ale zapraszam!

A skad dokladnie Moniko jestes, bo nie pamietam ? :)
Ja tez nigdy na nartach nie jezdzilam, ale marzy mi sie sie kiedys wyjazd zima w gory zeby nauczyc sie jezdzic. Zawsze mi sie podobalo jak cale rodziny jezdza na narty w ferie zimowe. Normlanie bomba ;D

Agutku ja jestem z Nowego Sącza...
Na nartach jeździłam dawno dawno temu ::) a wkoło mnie tyle fajnych wyciągów narciarskich...
wstyd się przyznać że nie jeżdżę a mam takie dobre warunki zimowe ::)

O i właśnie znowu zaczął sypać śnieżek!!!

reklama
Do góry