reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Hej Dziewczyny :) Wróciłam z pracy niedawno, zjadłam obiadek, a teraz odpoczywam :)

Ja też z Małopolski, jak Monika, i też u nas śniegu duuuużo :D I mrozik, więc nie topnieje :D I prognozy są dobre, w święta powinien śnieżek leżeć :D

Witam Wszystkich :D

Jeszcze tylko dwa dni i wolne, hurra !!! :D Strasznego mam lenia, a tu pasowałoby cosik posprzątać ::)

Uciekam :)

Życzę miłego dnia :D

Hej!

u mnie dalej topnieje snieg, temperetura na plusie. W sobote zatem pewno nici ze sniegu :(

Co do przygotowan do swiat to nic nie mam zrobione. Musze dzisiaj jechac w koncu do rodzicow i sie dorzucic, bo oni wszystko przygotuja. Mam tylko prezent dla meza. Zastanawiam sie nad jakimis drobiazgami dla rodzicow (postanowilismy ze prezentow nie robimy) tak zeby jednak nie isc w ogole z pustymi rekami. Ale nie mam zieloengo pojecia co moglabym kupic. A zostaly dwa dni ::) ::) Macie moze dziewczyny jakies pomysly? Nie chce isc z kolejnymi skarpetami czy rajstopami :| Pomozcie, please :-[

Witam moje Kochane :D

Chyba muszę się wypisać z Grona Wpadkowiczek :(

Mój mężuś w końcu zatęsknił za fasolką i wczoraj ustaliliśmy że od teraz zaczynamy starania o dzidziusia ;D

Tak się cieszę ;D ale też boję się rozczarowań :(
Musze wierzyć że wszystko się ułoży!!!

Wypisuję się z Wpadkowiczek ale będę z wami cały czas ;)

wow, moniko, gratuluje!! napewno sie uda!!

Agutku,ja tez mam zawsze ogromny problem z prezentami dla rodziców i dla meża ::). moze jakies rekawiczki ładne, krawat, koplet chusteczek dla taty, fajną płyte cd, paluszki-akumulatorki+ładowarka..., długopis/pióro, książka, perfumki niedrogie ;), czekoladki...
nie mam pojecia ::)

No widzisz Agutku...Elżbietka podala Ci całą liste prezentów!!!

Elżbietko...u Ciebie to full serwis ;D...od medycyny po prezenty... ;) super że jesteś z nami!!!!

reklama
Elzbietko dzieki :)
Juz postanowilam, ze kupie jakies slodycze. Bo prezentow mialo nie byc, a nie chcialabym isc z zupelnie pustymi rekami. Poza tym oprocz rodzicow bedzie rodzenstwo, wiec slodycze beda najabrdziej uniwersalne. :)

Do góry