reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Witajcie Kochane Wpadowiczki
Dawno mnie nie bylo a i dzisiaj tylko na chwilke.
Ja jestem w oczekiwanieu na @ mam nadzieje ze jednak nie przyjdzie .Jednak jezeli sie nie uda to od stycznia robie przerwe do czerwca.
Moniczko trzymam kciuki zeby juz teraz nie przyszla @
Malaga ,Agutek zobaczycie ze ten czas szybko zleci i juz niedlugo zaczniecie starania.

Pozdrawiam

reklama
Agutek pisze:
Gratuluje, dogonilas mnie ;) Musi sie wszystko ulozyc, nie ma innego wyjscia ;)

U mnie dzisiaj ostatni dzien "4" z przodu, od jutro wskoczy "3" ;D

Dogoniłam Cię, na jeden dzień ;D ;D

Masz rację - MUSI się ułożyć ;)

Trzymam kciuki za nas wszystkie Babyboomowiczki :D

Magdalenko - trzymam kciuki, żebyś się nie doczekała ;D Oczywiście @ ;D ;D

A Moniczce życzę wpadki w styczniu ;D ;D

A my z Agutkiem poczekamy jeszcze te parę miesięcy ;) Czas szybko płynie ;) :D

Ponoć wystarczy tylko chcieć ;) Wiem, że nie zawsze ma to odbicie w rzeczywistości, ale ja trzymam kciuki za Ciebie :D Może to pomoże?? :)

Dzieki Malaguś... Twoje trzymanie kciuków napewno pomoże...jak nie w styczniu to później :)

Ja też ściskam piąstki za Ciebie!!! Wpadka mile widziana ;D

A ze mnie leci i leci...pocieszam sie, ze to juz 2 dzien. Jutro bedzie slabiej, pojutrze jeszcze slabiej, a w piatek juz koncowka ;D

malaga pisze:
A my z Agutkiem poczekamy jeszcze te parę miesięcy ;) Czas szybko płynie ;) :D

Biedulki z nas malagus, ciagle musimy czekac hihi :) Ale masz racje, zleci, bo musi ;D

Nie, nie - teraz wpadka raczej nie wchodzi w rachubę. Kroi mi się praca od marca do czerwca - na zastęstwo znów - więc w ciąży być nie mogę :( Planuję zrobić to tak, żeby zajść w ciążę - jak się uda ::) - w wakacje, żeby nic jeszcze nie było widać pod koniec sierpnia - inaczej nikt mnie nie przyjmie od września do pracy ::) :-[ :-[ Trochę nieładnie co?? :-[ :-[ Koleżanka się przyjęła w 3 miesiącu, nic nie było widać, nikt nie pytał, więc nie mówiła ::) Sama nie wiem :-[ :-[

reklama
Do góry