reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
No chyba, ze tak, to wtedy nie zycze ci @ :)
Myslalam, ze juz jestes pewna ze to tylko jakies zaburzenie. Ale skoro tak to trzymam kciuki, zeby nie przyszla. :)

Mi juz bylo lepiej, wiec wstalam i wzielam sie za sprzatanie.
Juz tego zaluje, brzuch zaczal znowu paskudnie mnie bolec :mad: :mad: :mad:
Wracam wiec znowu do lozka.

Agutku, ja też tak mam - zamiast leżeć spokojnie i odpoczywać zawsze wtedy właśnie znajduję sobie całą masę roboty ;) A potem żałuję.

A na moim suwaczku 4 z przodu :D :D :D :D :D

Żeby tylko się wszystko ułożyło ::) Na razie nie myślę inaczej ::)

Miłego dnia :D :D

malaga pisze:
Agutku, ja też tak mam - zamiast leżeć spokojnie i odpoczywać zawsze wtedy właśnie znajduję sobie całą masę roboty ;) A potem żałuję.

Do konca dnia juz mnie bolalo. Dzisiaj jestem w pracy, ale brzusio dalej rwie. Ale jest to juz do wytrzymania. Wczoraj wygladalam tragicznie, zawsze jestem blada jak trup i laze prawie po scianach ::)

malaga pisze:
A na moim suwaczku 4 z przodu :D :D :D :D :D

Żeby tylko się wszystko ułożyło ::) Na razie nie myślę inaczej ::)

Gratuluje, dogonilas mnie ;) Musi sie wszystko ulozyc, nie ma innego wyjscia ;)

U mnie dzisiaj ostatni dzien "4" z przodu, od jutro wskoczy "3" ;D

Powodzenia dziewczęta:)!!!- minie..baaardzo szybko:)..Wy zaczniecie ostre odliczanie dni do rozpoczęcia starań..a ja do przyjscia dzidziusia:):)..ee..ja też nie mogę sie doczekac;)!

No i jak dobrze pojdzie (tfu tfu, odpukac) to zostaly mi tylko cztery @.
Nawet nie wiecie jak marze o spokoju, braku boli okresowych....strasznie. Moje @ daja mi do wiwatu. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

reklama
Dzień dobry Wpadkowiczki

Malaga i Agutek...to już niedługo :D :D :D i napewno wszystko pomyślnie się ułoży!!!

A ja mam nadzieję że zostało mi już tylko ze 2 @ a nie obraziłabym się gdyby już w stycznie jej nie było...hihihi..

Miłego dzionka ;)

Do góry