reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Właśnie skończyła mi się @, a ja czuję nieprzyjemne rwanie i kłucie w podbrzuszu ::)
Idę się położyć na chwilkę, odpocznę w końcu :) Już to miałam zrobić jakiś czas temu, ale mi zeszło do teraz ;) :D

Miłego wieczoru, Wpadowiczki :D

Ja dopiero zladowalam w domu :(
Ale za to zrobilam zakupy do domku - kupilisimy kafle na podloge do kuchni (za jakies 3/4 m-ce remont), kontakty (bo wszystkie do tej pory mamy stare i ubrudzone po remoncie) i karnisz do pokoju, w ktorym siedze przy komputerku. Wreszcie niebawem nie bede wystawiona na wzrok sasiadow z bolkow na przeciwko hihi ;D
Ale jestem zalamana kwota jaka na to poszlo? Czemu to wszystko takie drogie jest??
Na dodatek moje napiecia przedmiesiaczkowe dalej daja znac o sobie...dziewczyny jestem okropna. O wszystko krzycze :mad: Ech, chyba pojde spac to przynajmniej bede cicho ;)

Ja też zawsze jestem okropna przed @ ;) W ostatnim cyklu jakoś to łagodniej przeszło - pewnie dlatego, że miałam nadzieję na fasolkę ;)

Odpoczęłam trochę, teraz z mężem zabieramy się za oglądanie :D Zapuścimy sobie jakiś filmik, a co ;D

Witam witam:)
ja wczoraj byłam u gina- wrócilam po 21:)..a byłam umówiona na 19.30:)..niezły poslizg..a i my byliśmy już razem z meżem na badanku-wiec takze dłuzej niż zykle moje bad trwalo:)..maż widział nasz Skarb:)..i nie dowierzal, ze taki ruch mam tam w brzuszku:)..cudo uczucie!

Dzien dobry

czas wskoczyc tutaj - na wpadke kontrolowana ;) Bo tak naprawde to naszestaranie to tylko wpadka kontrolowana. Troche wpadka a troche kontroliw tym jest ;D

Milego dzionka

reklama
Do góry