reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

malaga pisze:
Agutek pisze:
Hej malaga, a moze jednak wtedy to nie byla owualcja tylko wlasnie w dniu plamienia? Moja gin mowila, ze niektore kobiety maja owulacje z plamieniem gdy ta jest bardzo mocna?

Też tak pomyślałam, ale w takim razie @ powinna przyjść ok 34 dc ::) Takiego długiego jeszcze nie miałam ::)

Nasze organizmy lubia rozne figle platac...Mi raz sie cykl zrobil 48-dniowy, tez nie wiadomo czemu ??
Malaga, poczekajmy jeszcze kilka dni i zobaczymy co sie wydarzy. Jakby nie bylo bedzie dobrze prawda?? ;D

reklama
Wiem, powtarzam sobie, że już się nigdy nie dam nabrać, ale pewnie zaliczę powtórkę z rozrywki ;)

Dobrze musi być ;) Muszę po prostu odczekać swoje ;)

Agutek pisze:
Hej malaga, a moze jednak wtedy to nie byla owualcja tylko wlasnie w dniu plamienia? Moja gin mowila, ze niektore kobiety maja owulacje z plamieniem gdy ta jest bardzo mocna?

Myślę i myślę, wiem, że nic nie wymyślę ;) Ale jednego jestem pewna - 13 dc na pewno była owulacja, albo nie było, ale na pewno też nie było jej 20 dc. Zaraz na drugi dzień, 14 dc, śluz zaczął się zmieniać, zgęstniał - zmienił się w typowy śluz niepłodny. Poza tym szyjka macicy się obniżyła i stwardniała. Zmieniła się 20 dc - tak jak pisałam, wydawała mi się bardziej miękka i "duża" ::)

Czy jest możliwe, żeby śluz sobie, a owulacja sobie?? ;) Czyli śluz płodny zmienia się w ciągu cyklu w niepłodny, ułożenie szyjki macicy też, jak w książce, a owulacja sobie przychodzi wtedy, kiedy te dwa czynniki wskazują, że są dni niepłodne ???

Malaga ja tam nic nie wiem .Jedno Ci powiem test testem a okaze sie czy dostaniesz czy nie,.Nasza podswiadomosc rzeczywiscie moze wiele zdzialac ale az tyle tych objawow.????????????
Pozyjemy zobaczymy. ;) ;) ;)

Ja też nic nie wiem, Magdalenkakol ::) W tym cyklu co jakiś czas odzywają się moje krzyże - od owulacji 13 dc, do 20 dc bolały mnie jak teraz, 20 dc -jak ręką odjął, teraz znowu boli jak diabli - pewnie dlatego m. in. nie mogłam spać.. może przez to takie objawy?

Masz rację - nic nie wymyślę, choć szukam, zupełnie niepotrzebnie - czekam teraz na @...

Mam nadzieję, że nie nabawiłam się jakiegoś zapalenia jajników :o Nigdy nie miałam, ale ponoć wtedy bardzo krzyże bolą - tak jakoś ból promieniuje ::)

No nic, jak mi nie przejdzie - lekarz.

A teraz uciekam na zajęcia.

Miłego dnia :D

Malaguś- testuj dziewczę i bedzie wszystko jasne;):):)-och jak badzo chciałabym by spełniło sę Twoje marzenie- bys została mamusia;)!
Trzymam piątachy!
i życzę również- MIŁEGO DNIA!

reklama
Elżbietka pisze:
malago, ja jakos przestaje wierzyc testom sikanym,moze pójdź w Mikołajki i zrób bete??

Malaga ja też popieram Elżbietkę... sama wiem z własnego doświadczenia jak te testy mogą wprowadzić człowieka w błąd...
Czekaj cierpliwie co dalej zdziała twój organizm... Trzymaj sie cieplutko :)

Do góry