reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
No tak, egzamin zdany, obiad zjedzony, @ się zbliża, a malaga się jeszcze trochę łudzi ;) krzyże pobolewają - trzeba się położyć ;)

Elżbietko, Ty moja Dobra Duszyczko :-* :laugh: :laugh:

@ jeszcze nie ma - ale to dopiero 25 dc ::) - a ja raz mam napady kompletnego zwątpienia, a innym razem jeszcze iskiereczka nadziei się we mnie zapala ;) I tak pewnie będzie, dopóki mnie nie zaleje..

malaga to specjalnei dla ciebie iskierka nadzieii :)

iskierka4ic.gif

reklama
Jak to w szkole bylo tandetnie ;)
Nie chca nam przepisac ocen z egzaminow z licencjata bo sie unosza duma i twierdza, ze to ich wyklady to sa prawdziwe wyklady, wiec tym samym bede w tym roku miala ponownie 4 te same przedmioty, bo nikt nie chce sie zgodzic na przepisanie ocen..i jak tu sie nie wkurzyc ? :mad:
A tak poza tym to ciesze sie, ze kokejny zjazd mam za soba :p

Uciekam sie kapac i spac, bo jutro rano znowu do pracy. Bardzo zmeczona jestem.

Do góry