reklama
Anney wstyd sie przyznac ale wozka nie pralam wogole bo w sumie nie bylo potrzeby. W gondli mloda jezdzila gdzies do 5-6 miesiaca i wogole jej nie wybrudzila.
Spacerowke przdaloby sie wyprac ale to zrobie dopiero jak bedzie sie zblizal czas zmiany z gondoli na spacerowke.
Ja na spacerowke zawsze nakladalam te nakrycie co to ostatnio pokazywalam i tylko to pralam.
Spacerowke przdaloby sie wyprac ale to zrobie dopiero jak bedzie sie zblizal czas zmiany z gondoli na spacerowke.
Ja na spacerowke zawsze nakladalam te nakrycie co to ostatnio pokazywalam i tylko to pralam.
anney
Fanka BB :)
Ja hak przypinam do raczki. Czasem zakupy tak nosilam a pozniej moja torebke. Do tego paska bym nie przypiela bo za dlugi.
No wlasnie. Ani ja (swoją droga muszę hak założyć, no zapomniałam) ale widziałam rożne rzeczy poprzypinane.
Ja w miare, ale bez mega zachwytu.
Z plusow - jest bardzo lekki i skretny, latwo sie prowadzi, az za latwo w wykonaniu starszakow :-)
Z minusow - trudno sie dostac do koszyka przy zamontowanej gondoli. Brakuje mi tez zginania raczki za ktora sie prowadzi.
Ale to takie male minusiki. Generalnie bardzo jestem zadowolona :-)
Z plusow - jest bardzo lekki i skretny, latwo sie prowadzi, az za latwo w wykonaniu starszakow :-)
Z minusow - trudno sie dostac do koszyka przy zamontowanej gondoli. Brakuje mi tez zginania raczki za ktora sie prowadzi.
Ale to takie male minusiki. Generalnie bardzo jestem zadowolona :-)
reklama
Podziel się: