reklama
anney
Fanka BB :)
Usiulla, ja mam 4kocyki rozmiaru wózka, i 2duze (1.2x1.5m)
jeden beżowy w kropki jest cieplejszy, a reszta bawełniana. Ten koralowy na zdjeciu to 1x0.7m jeden z tych małych i taki sam mam bawełniany duzy.
Plus otulacz minky jeden szampański (na zdjeciu z bezowymi kocykami)
Te mam dwa, duzy i mały.
I koralowo biały w zygzaki otulacz bambusowy
jeden beżowy w kropki jest cieplejszy, a reszta bawełniana. Ten koralowy na zdjeciu to 1x0.7m jeden z tych małych i taki sam mam bawełniany duzy.
Plus otulacz minky jeden szampański (na zdjeciu z bezowymi kocykami)
Te mam dwa, duzy i mały.
I koralowo biały w zygzaki otulacz bambusowy
Załączniki
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1437506867.787375.jpg26,9 KB · Wyświetleń: 184
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1437506879.701642.jpg21,8 KB · Wyświetleń: 178
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1437506892.201126.jpg33,3 KB · Wyświetleń: 193
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1437506921.485875.jpg28,7 KB · Wyświetleń: 182
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1437507026.532494.jpg28,7 KB · Wyświetleń: 195
Ja mam 3 cienkie kocyki rozmiaru ok 80x80.
I 3 wieksze - 1 cienki, i 2 grubsze.
I 3 chusty bambusowe do przykrywania jak bedzie goraco.
Rozka nie mam wogole bo mi nie potrzebny.
I mam jeden otulacz woombie.
No i nad kocykami z minky jeszcze sie zastanowie. Mam kilka po malej, milutkie to jest bardzo ale kurcze 100% poliester [emoji19]
A ja jakas wrazliwamsie zrobilam jesli chodzi o materialy. Najlepiej bawelna organiczna tylko kurcze droga.
I 3 wieksze - 1 cienki, i 2 grubsze.
I 3 chusty bambusowe do przykrywania jak bedzie goraco.
Rozka nie mam wogole bo mi nie potrzebny.
I mam jeden otulacz woombie.
No i nad kocykami z minky jeszcze sie zastanowie. Mam kilka po malej, milutkie to jest bardzo ale kurcze 100% poliester [emoji19]
A ja jakas wrazliwamsie zrobilam jesli chodzi o materialy. Najlepiej bawelna organiczna tylko kurcze droga.
Ostatnia edycja:
To prawda, dlatego ja mam tylko kocyki bawelniane i jeden welniany, na niego mam poszewki wlasnie. Mama go zostawila po mnie, wiec sentyment jest. Tylko rozowy, dlatego go przebierac bede :-)
Odnosnie bugaboo, po co jest ta linka na raczce? Drazni mnie bardzo, majta sie przy torbie...
Usiulka, ja tez sie dlugo zastanawialam czy nie za drogi, ale uzywane mozna kupic naprawde za dobra cene. Nam sie udalo w pl, ale tez licytowalismy w UK, wychodzilo jeszcze korzystniej (wiecej nowych modeli bylo).
Odnosnie bugaboo, po co jest ta linka na raczce? Drazni mnie bardzo, majta sie przy torbie...
Usiulka, ja tez sie dlugo zastanawialam czy nie za drogi, ale uzywane mozna kupic naprawde za dobra cene. Nam sie udalo w pl, ale tez licytowalismy w UK, wychodzilo jeszcze korzystniej (wiecej nowych modeli bylo).
Lunera niby dla bezpieczenstwa. Np jak jedziesz z gorki to wlkadasz tam reke ( jest tam otwor) i nawet jakbys przez przypadek poscila wozek to utrzymuje sie na tym pasku. Ja z tego chyba nie korzystalam, zreszta nie pamietam.
Ale wkurzajace to jest. Moja znajoma obciela i tyle [emoji12]
Ale wkurzajace to jest. Moja znajoma obciela i tyle [emoji12]
reklama
Podziel się: