reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wozki

Jogobelka ja mialam piankowe i nigdy mi sie nie blokowaly. Dziwne. Ogolnie wole pompowane bo lepiej amoryyzuja.. teraz mam jakby kalczuk ?

reklama
Był na aukcji i o nim zapomnialam a aukcja była od 80f na szczęście nikt go nie kupił i wystawili jeszcze raz na aukcje od 60f i mam nadzieję ze i tym razem nikt inny sie nie skusi he he

Oo a moge link zobaczyc ? Nie jestem zainteresowana drugim tylko chce zobaczyc cz y ten sam model i co w zestawie ;)

Love to jest chyba starszy model- ten tez uzywalam. W nim jest jeden minus- pas w gornej spacerowce ten przy pupie jest dosc nisko przez co dziec moze lecz nie musi zjezdzac. Ja podnosilam podnozek i nie zjezdzal..za ta cene i tak sie oplaca. Duzo chodzicie ?

Damy radę, jeśli się uda go kupić :) co do chodzenia to różnie z tym, we wakacje pewnie częściej będziemy wychodzić, ale jak co to będę miała czas go przetestować i w razie co odsprzedam i inny wybierzemy

reklama
Lovr on ogolnie jest super polozysz dwojke dzieci na raz jak by usnely ;) mozesz dokupic fotelik ;) mozna yzywac jako pojedynczego i naprawde jest ok.

Do góry