reklama
anney
Fanka BB :)
pupui, jak bede po sprawie i wiadomo bedzie czy jedviemy do polski czy nie.
jesli jedviemy, to w zasazie natychmiast (na ebayu uzywana)
a jesli zostajemy, to musimy sie najpierw przeprowadzic do wiekszego meijsca, znalezc domek i wtedy, bo tu (50m2) to nie mam miejsca na dodatkowa torbe na ubrania, nie wspominaajc o wiekszych gabarytowo rzeczach dla loli.
wszystko okaze sie za tydzien.
jesli jedviemy, to w zasazie natychmiast (na ebayu uzywana)
a jesli zostajemy, to musimy sie najpierw przeprowadzic do wiekszego meijsca, znalezc domek i wtedy, bo tu (50m2) to nie mam miejsca na dodatkowa torbe na ubrania, nie wspominaajc o wiekszych gabarytowo rzeczach dla loli.
wszystko okaze sie za tydzien.
anney
akuku, jak wplaca, to dostajesz na konto. wyciagasz do banku i wysylasz paczke za potwierzeniem odbioru z oszacowana wartoscia i jesli zginie, to poczta ci oddaje kase, a paypal im, dopoki nie ma wyklarowanej sytuacji.
a jesli odbiora i mowia,ze nie, to moga isc w dupe.
a jesli odbiora i mowia,ze nie, to moga isc w dupe.
anney
akuku, w taki, ze wielu ludzi da sie zwycxajnie zastraszyc i zanim fundusze na koncie nie beda cleared, wielu luedvi wysyla (majac to sfalszowane mailowe potwierdzenie) albo czesto namaiwaja do podania danych, zeby 'sprawdvic' poprawnosc etc. i wtedy chodzi do identity fraud.
z tym to ja akurat mialam do czynienia, zanim sie zorientowali (opciagnelam ich troche) byli na policji zgloszeni.
to metody, o ktorych wiem ja, ale wiem,ze jest wiele innych szczegolnie ci co dopiero zacvynaja w iternecie (poluja na ebayu na nowych sprzedawcow)
z tym to ja akurat mialam do czynienia, zanim sie zorientowali (opciagnelam ich troche) byli na policji zgloszeni.
to metody, o ktorych wiem ja, ale wiem,ze jest wiele innych szczegolnie ci co dopiero zacvynaja w iternecie (poluja na ebayu na nowych sprzedawcow)
reklama
Podziel się: