reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki

Ja to wyszukalam w internecie, ale szczerze ci powiem ze taz nie wiedzialabym co zrobic gdyby mi sie cos takiego przytrafilo!! A niestety ze smarem moge miec czesty kontakt bo moj kochany majsterkuje przy autkach!!! Poki co jeszcze mnie to omija!!!

reklama
słyszałam, że tłuszcz to płynem do mycia naczyć ale to raczej nie taki tłuszcz by zmyło.... może vanish? żeby tylko nie odbarwiło tapicerki!

Olu jak plama? ruszyłas cos?
dziewczyny trzymajcie kciuki dzis sie konczy licytacja wozeczka ktory sobie wybrałam, zeby tylko sie udała wygrac....

A ja sie chwale ze wlasnie dzisiaj zakupilismy wózeczek..nie widzialam go na zywo..juz jest w drodze:)mam nadzieje ze nam sie spodoba::):)wklejam fotki!!!

W koncu zdecydowalismy sie nie kupowac gondolki...mysle ze Brian nie bedzie mial nic przeciwko spacerkom w foteliku:):)a jak bedzie mial 4..5 mies..to juz spacerówka wystarczy...teraz jeszcze tylko bedziemy musialei dokupic folie na deszcz:)bo w Irlandii to sie przyda szczególnie:)hehe

Gratuluję zakupu fajknego wózeczka, trzymam kciuki, żeby spełnił oczewiania Wasze i... Brianka :laugh:

reklama
Do góry