reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI

Witajcie!
Ja ze swoją kobietą również zastanawiamy się nad zakupem wózka ze strony Używane wózki dziecięce X-Lander - Zabawki dla dzieci - Nextway tylko myślimy teraz czy lepszy będzie X-A czy X-T? Bo kuzynka ma trojkołowca też stamtąd kupowała i jest zadowolona. A co do wyglądu samego wózka to pierwsza klasa :D Nie chciało się Nam wierzyć ze był używany kiedys :) A my myślimy nad czterokołowcem lub właśnie trójkołowcem? Jakie macie zdanie? 3 czy 4 kółka :confused: ?

reklama
Witajcie!
Ja ze swoją kobietą również zastanawiamy się nad zakupem wózka ze strony Używane wózki dziecięce X-Lander - Zabawki dla dzieci - Nextway tylko myślimy teraz czy lepszy będzie X-A czy X-T? Bo kuzynka ma trojkołowca też stamtąd kupowała i jest zadowolona. A co do wyglądu samego wózka to pierwsza klasa :D Nie chciało się Nam wierzyć ze był używany kiedys :) A my myślimy nad czterokołowcem lub właśnie trójkołowcem? Jakie macie zdanie? 3 czy 4 kółka :confused: ?

Ja mam xa czterokołowy! Jak dla mnie to jednak 4 kółka sie jakos lepiej sprawdzaja! A tak na marginesie, to widze ze ten ich serwis to w 2 strony działa tak? Ze skupuja i sprzedaja???!!! Dobra opcjaw sumie to sie tak nad kupnem parasolki zastanawiam, a tak to mozna by w przyszlosci wymienic. No jeszcze tego serwisu nie widziałam, ale fajnie ze napisałes, tyleosób teraz x-landery wybiera, ze fajnie ze jest opcja zeby dobrze sprzedac, i tani kupic. Super!

Widze że tu x-landery raczej w cenie ;-) ja szukam opinii, ale o wózku po renowacji. Moja siostra sobie wymarzyła x-landera, zreszta ja po doswiadczeniach z pierwszym wozkiem tez stawiam na cos porzadnego, z tym ze zastanawia sie nad wozkiem po renowacji. Czy któras z Was miala moze do czynienia z takim wozkiem? Chodzi mi zwlaszacza o to jak wyglada, czy wozeke wyglada jak uzywany czy tez nie da sie poznac?

ALbo taki na 3 kołach
Wózek dziecięcy X-T Red - używane wózki dla dzieci X-lander - NextWay.pl

albo na czterech:
Wózek dziecięcy X-A Green- używane wózki po renowacji - NextWay.pl
tylko w tym przypadku kolor jakis inny by pasowal?
Widziałyscie już może jakieś opinie, bo nic nie moge znaleźć?

Tu jeszcze sosika pisze o wózku po renowacji! To moze na priva napisz to sie dowiesz czegos wiecej, jak taki wozeczek wygląda!

O witaj :) No właśnie ta opcja że można tanio kupić wózek, a potem jeszcze go odsprzedać przemawia na korzyść Nextway. Dokładnie też to analizowaliśmy :) A co do dylematu to sprawa wygląda tak że mi osobiście podoba się 3 kołowy X-T, a mojej kobiecie jednak 4 - kołowy. I bądź tu człowieku mądry :baffled: Na coś się pewnie zdecydujemy a póki co wertujemy internet w poszukiwaniu czegoś co przeważy jedną szalę a przekona zarazem drugą stronę:D Jakiś taki kompromis :) A spacerówka to o tej X-S myślisz ? tzn. to? : X-S podobno bardzo lekka jest :)

Nie nie dziękujemy za ofertę :rofl2: Jesteśmy zainteresowani właśnie X - landerem :) A z tego co się orientuję to X-landera robi firma Deltim, która jest także polską marką robiącą wózki od 50 lat :) Otrzymali nawet laur konsumenta. A wśród swoich znajomych mam mnóstwo zadowolonych rodziców z x-landerów :) Nie podoba mi się takie podkopywanie innej firmy. Poza tym Państwa wózki są droższe niż w ofercie tego Nextway.

Z czystym sumieniem mogę polecić x-landera xa, mam go dwa lata i jeździł ze mną wszędzie (lasy, wertepy i polskie chodniki). Ani jednej usterki!

ja rowniez mam x-landera xa i jedyna wada jaka mi nie odpowiada to slaba amortyzacja ale moze dlatego ze mam porownanie do X-landera X1 ktory mialam przy corce i ten jest wogole naj naj naj idealny :) ale niestety nie produkuja ich juz i nieda sie kupic nowego wiec przy synku zdecydowalismy sie na Xa osobiscie nie narzekam :D

Mam pytanie o wózek 3-kołowy. Jakie są Wasze opinie i ewentualne doświadczenia. Zastanawiam się właśnie nad takim, ale nie jestem w 100% pewna czy dobrze będzie się prowadził. Zastanawiają mnie tez podjazdy na osiedlach, gdzie zazwyczaj są 2 "pasy" dla wózków czterokołowych.

reklama
Ja powiem szczerze mam dużo letniego Implasta jest zdezelowany ale twarda sztuka z niego koła duże i po tych trasach w miescie to jest oko nawet zmiesci sie do peugeota 106 jak zdjeme 2 kola ale co tam nawazjesze zeby dziecku bylo wygodnie na tych naszych polskich chodnikach

Do góry