Witam
Zdecydowaliśmy się na czerwono-granatowy wózek Mikado Ox-Ford Four-Three już na początku ciąży, po wnikliwym studiowaniu opisów, opinii, zdjęć itd. Kupiliśmy go we wrześniu 2008, choć termin miałam na początek grudnia. Ale dobrze, bo zdążyłam się z nim zapoznać "na żywo", no a synek się pośpieszył na świat.
Kupiliśmy najpełniejszą wersję, jaka była możliwa, a więc gondola, spacerówka, stelaż trójkolowy, adapter + fotelik Carlo, śpiworek polarowy + standartowe wyposażenie (folie, okrycia, moskitiera, parasolka, tacka... ) - za bardzo przystępną cenę (1000 zł)
Po 8 miesiącach użytkowania, mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że wózek jest SUPER !!!! Dużo miejsca w gondoli ( syn miał na sobie kombinezon i śpiworek - a jeszcze było sporo miejsca... ), gondola z podnoszonym oparciem ( synek w którymś momencie nie chciał leżeć na płasko
, fotelik samochodowy poręczny ( z budą naciąganą na pałąk - chroni przed wiatrem ), przestronna spacerówka z regulacją oparcia i podnóżka... Wszystko świetnie wykonane, stabilny stelaż ( a jeździłam zarówno po polnych dróżkach, jak i polerowanych płytkach ), dobrze amortyzowany... Budka nie opada, a jedyne co wożę ze sobą, to pompka do kół ( choć nie zdażyło mi się ich pompować w trasie ).
Dużo bym mogła mówić o wózku Mikado, bo naprawdę jestem zadowolona z zakupu. Zresztą synek też, bo bez problemu zasypia w Ox-Fordzie
Szczerze polecam
P.S. Kontakt z pracownikami firmy Mikado jest fantastyczny - są naprawdę pomocni we wszystkim