reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI

Witam,
my używaliśmy Bebecar VECTOR AT (zestaw) - gondola super - duża, szeroka -dzidzi było długo wygodnie nawet zimna z grubym kocem - polecam na rodzących w okresie letnim bo dzidzia na zime jeszcze w gondoli (dla porównania brat mój mial np mutsy i jego synek szybko przestał się w nim mieścić). Spacerówka bebecara okej ale caly wózek ogólnie jest ciężki i jak nasza dzidzia która ważyla 8kg do niego wsiadła wejście na I piętro z wózkiem i dzidzią było dla mnie niemozliwe dlatego spacerówke kupiłam dodatkowo Baby Design MINI super wózek, lekki, łatwo się składa ma kilka bajerów - szczegółowo opisalam w wątku spacerówki na medal ;).
Bebecar Vector At- gondola na medal
-spacerówka dla tych co nie musza go dźwigać po schodach
Baby Desig MINI - spacerówka na medal w 100%!

Pozdrawiam:-)

reklama
ja jak bylam w Anglii pare lat temu to zakochalam sie w wozkach Cosatto - tam zobaczylam ten model dla blizniakow:
Cosatto » YOU2 TWIN KOL. SUGAR&SPICE
(jest jeszcze kilka innych napisów, ale pierwszy raz widzialam wlasnie ten)
w Polsce gdy zaszlam w ciaze niestety takich wozkow sie nie dalo kupic, a ten co kupilam to lepiej jak przemilcze
ostatnio zmienialem wozek i co? Cosatto w Polsce!
sama nie mam blizniakow wiec wspomnianego wozka nie kupilam, ale dla swojego malenstwa tez wybralam te firme (mam konkretnie ten model: Cosatto » SWIFT LITE SUPA KOL. HELLO BLUE )
polecam, bo:
- design jest fenomenalny
- bardzo dobra jakosc wykonania
- cena nie jest najnizsza, ale w najnizszej cenie to kupowalam wlasnie poprzedni wozek i to byla porazka
- cosatto za kazdy sprzedany produkt sadzi jedno drzewo (przyznam, ze ujeli mnie tym bardzo:)

Ja mogę szczerz polecić wózek X-lander X3 dla wszystkich mam które mieszkają raczej na nierównym terenie.Ale w mieście też się świetnie sprawdza.Pomimo ze nie ma skretnych przednich kół fajnie jest wyważony i super się go "podbija" bez żadnego wysiłku. Co do gondoli to moja córcia mogłaby jeszcze pojeżdzić ale jest z tych bardzo ciekawskich i jak tylko skonczyla 4 miesiące jeżdzi w spacerówce. Także nie wiem jak niektóre dzieci wytrzymuja w gondoli do ósmego miesiaca. Ja myślałam że będę używać przez pół roku no ale ni wyszło.
Sama spacerówka super szeroka i przestronna.Kieszonka na budce z tyłu ekstra wymyslona bo naprawde się przydaje.No i kosz na zakupy WIELKI z dostepem z przodu i z tyłu co ważne kiedy dzidzia spi i jest na leżąco.
A oto zdjątka

Załączniki

• x-3-nieb.jpg
    x-3-nieb.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 70
  • na tarasie.jpg
    na tarasie.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 70
Witam wszystkie obecne i przyszłe mamusie:) Ja zostanę mamą za 1,5 miesiąca i obecnie rozglądam się za wózkiem, interesują mnie wózki wielofunkcyjne z fotelikiem, żeby za jednym razem kupić w komplecie wszystko. Mam problem z wyborem wózka, bo jest ich obecnie na rynku mnóstwo, a te, które mnie interesują są bardzo drogie niestety;/ Chciałabym kupić wózek do ok. 1500-1700zł, ostatnio oglądałam na Allegro wózek firmy BEXA i szczerze mówiąc jest jedynym w tej cenie,który mi się podoba:( Macie może jakieś doświadczenia związane z tą firmą wózków?Czy poleciłybyście jakieś wózki? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Witam wszystkie obecne i przyszłe mamusie:) Ja zostanę mamą za 1,5 miesiąca i obecnie rozglądam się za wózkiem, interesują mnie wózki wielofunkcyjne z fotelikiem, żeby za jednym razem kupić w komplecie wszystko. Mam problem z wyborem wózka, bo jest ich obecnie na rynku mnóstwo, a te, które mnie interesują są bardzo drogie niestety;/ Chciałabym kupić wózek do ok. 1500-1700zł, ostatnio oglądałam na Allegro wózek firmy BEXA i szczerze mówiąc jest jedynym w tej cenie,który mi się podoba:( Macie może jakieś doświadczenia związane z tą firmą wózków?Czy poleciłybyście jakieś wózki? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Przejrzyj moje materiały,co prawda to było rok temu,ale przeciez w branży wózków aż tak szybko sie nic nie zmienia:tak:.Ja tez szukałam wózka wielofunkcyjnego, wiele z tamtych moich typów miało foteliki do kompletu-no i nie były drogie:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/wozki-na-medal-1405/index47.html#post2649161
https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/wozki-na-medal-1405/index46.html

Ja polecam Quinny Buzz, jest bardzo leciutki, bardzo latwy w prowadzeniu i nie zajmuje duzo miejsca(np.w samochodzie). Dla mnie jest po prostu idealny, ale nie dla wszystkich moze sie okazac wystarczajacy. Z moim synkiem mialam Graco i pomimo tego ze kosztowal fortune byl strasznie nie praktyczny, tzn. prowadzilo sie go bardzo latwo i mial duzo miejsca na zakupy ale np do autobusu czy w sklepie to byla katorga bo byl olbrzymi.

Hej

Podziele sie z wami moja opinia na temat GRACO QUATTRO tour deluxe bo to byl moj pierwszy wozek kiedy urodzilam mojego synka 3 lata temu. Osobiscie dla mnie wozek sie nie sprawdzil, zaraz wytlumacze dlaczego. Prowadzi sie go bardzo lekko, ma w miare sporo miejsca na zakupy i jest bardzo solidny, nie nalezy jednak do najlzejszych wozkow i jest duzy, kiedy urodzil sie moj synek nie mialam samochodu i wszedzie poruszalam sie autobusami co bylo naprawde problemem bo wozek ledwo sie miescil, to samo w butikach czy mniejszych sklepach masakra. Wtedy mieszkalam tez na pierwszym pietrze i wyniesienie wozka na gore graniczylo sie z niemozliwoscia. Teraz kiedy urodzila sie moja coreczka kupilam Quinny Buzz i naprawde jestem zadowolona, jest lekki, latwo sie go prowadzi i jest naprawde niewielki. Kazda mama ma jednak inne priorytety, takze zanim zdecydujecie sie na kupno wozka warto pojechac do sklepu i wyprobowac, zobaczyc na wlasne oczy i przemyslec co w takim wozku dla was jest najwazniejsze.

Pozdrawiam;-)

reklama
Do góry